COMUNICAT DE PRESĂ - 12.05.2010

COMUNICAT DE PRESĂ - 12.05.2010 Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) reaminteşte cumpărătorilor care achiziţionează lapte, precum şi producătorilor deţinători de cotă de lapte pentru vânzări directe, că declaraţiile anuale privind livrările, respectiv vânzările realizate în anul de cotă 2009/2010, se depun până la data de 14 mai 2010.

»Citeste tot articolul

Meteo

Cum va fi vremea in lunile octombrie, noiembrie şi decembrie 2010

Autor:  
Publicat: 07-10-2010
Video (0)   Foto (1)   Comentarii (0)   Vizualizari (4420)  

Cum va fi vremea in lunile octombrie, noiembrie şi decembrie 2010

Meteorologii anunţă temperaturi de peste 25 de grade în a doua jumătate a lunii octombrie şi vreme bună la începutul lui noiembrie. De la jumătatea lui noiembrie vine însă iarna.

Luna octombrie
a venit cu frig, dar temperaturile maxime vor putea depăşi 25 de grade, mai ales în zonele estice, în a doua parte a lunii. Noaptea temperaturile minime pot coborî sub -5 gade în depresiunile din nordul şi centrul ţării unde va fi favorizată producerea brumei. Ploile se vor apropia de limitele normale.

La început, luna noiembrie îşi va păstra caracteristicile de toamnă. Maximele vor depăşi 20 de grade, în timp ce mercurul termometrelor ar putea ajunge la -10 grade noaptea , mai ales în depresiuni. Spre finalul lunii va cădea lapoviţă şi ninsoare, iar în nopţile senine temperaturile vor scădea sub zero grade chiar şi în zonele de podiş şi câmpie, scrie si Romania Libera.

În decembrie vom avea parte de viscole şi de de ceaţă persistentă mai multe zile la rând în toate zonele de câmpie şi cele depresionare. Nopţile vor deveni geroase, temperatura va coborî chiar sub zece grade. În cele mai calde zile maximele pot depăşi 15 grade.
 

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.