COMUNICAT APIA BOTOSANI - 30 mai 2011 : Crescatorii de animale pot solicita vizarea cererilor de solicitare a primei pe cap de animal!

COMUNICAT APIA BOTOSANI - 30 mai 2011 : Crescatorii de animale pot solicita vizarea cererilor de solicitare a primei pe cap de animal!

In baza prevederilor OMADR nr. 108/2011 si a Adresei APIA Bucuresti nr. 17784 / 27.05 2011 privind stabilirea modului de implementare, a conditiilor specifice si a criteriilor de eligibilitate pentru aplicarea schemelor de plati nationale directe complementare in sectorul zootehnic la speciile ovine/caprine, in acord cu reglementarile comunitare in domeniu,...

»Citeste tot articolul

Stiri

Biletele meciului Romania-Anglia, vandute ca paine calda!

Autor:  
Publicat: 07-10-2010
Video (0)   Foto (1)   Comentarii (0)   Vizualizari (2535)  

Biletele meciului Romania-Anglia, vandute ca paine calda!

Pentru meciul de martea viitoare, dintre nationalele de tineret ale Romaniei si Angliei, organizat pe Stadionul Municipal Botosani, au fost vandute inca din prima zi cand au fost scoase la vanzare 4.000 de bilete din cele 6.200 disponibile.

Intrucat au fost cumparate si cate 200-300 de bilete de aceeasi persoana, municipalitatea se asteapta ca aceste bilete sa fie vandute la negru in ziua meciului, de catre bisnitari, si de aceea va solicita sprijinul Politiei pentru a combate pe cat posibil acest fenomen de specula.

"Dupa prima zi s-au vandut 4000 de bilete, trebuie sa recunoastem ca ne confruntam pentru prima data cu un fenomen cu care nu ne-am mai confruntat, au venit chiar si bisnitarii si au luat bilete, cate 200-300 bilete, si probabil le vor vinde la negru, au venit si din Suceava si din Iasi si au luat multe bilete, pentru ca vor sa vina organizat. Este si partea de specula care va aparea in ziua meciului, pentru ca in regulamentul Federatiei nu ai voie sa vinzi bilete in ziua meciului si atunci probabil pe ultima suta de metri vor fi multi care vor sa intre si cred ca va aparea fenomenul de specula. Vom solicita sprijinul Politiei sa stea cat mai mult pe la colturi, prin jurul stadionului pentru a evita cat de cat fenomenul", a declarat Florin Ghiorghita, viceprimarul municipiului Botosani.
 

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.