COMUNICAT DE PRESĂ - 20.04.2010

COMUNICAT DE PRESĂ - 20.04.2010 Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) – Centrul Judeţean Botoşani informează că de la lansarea campaniei SAPS 2010, au fost depuse 20.284 de cereri pentru suprafaţa de circa 64.128 ha.

»Citeste tot articolul

Stiri

Magistrala de gaz Harlau-Botosani, in linie dreapta!

Autor:  
Publicat: 07-10-2010
Video (0)   Foto (0)   Comentarii (0)   Vizualizari (2274)  

Mult asteptata magistrala de gaz Harlau-Botosani a inceput sa fie umpluta cu gaz metan la sfarsitul saptamanii trecute, urmand ca in cel mai scurt timp sa fie pusa in functiune. Angajatii Trans Gaz mai au insa de continuat lucrarile pe tronsonul Botosani-Bucecea, unde, potrivit prefectului Cristian Roman, lucrurile vor merge mult mai usor intrucat magistrala va trece pe traseul fostei conducte si nu ar mai fi probleme cu exproprierile.

"Important este ca suntem la capat de drum si sunt create toate conditiile ca in aceasta iarna botosanenii sa aiba gaz metan pentru ca se anunta si o iarna dificila. Noi speram sa nu fie niciun fel de problema. Proiectul mare cuprinde, pentru fiecare comunitate pe raza careia trece conducta, posibilitati de racordare prin statie de reducere-masurare si sigur pot fi accesate proiecte europene facute prin parteneriate publice-private in functie de ce vor locuitorii. Va avea loc si o inaugurare oficiala, atunci cand se va da drumul in oras la aceasta conducta", a declarat Cristian Roman, prefectul judetului Botosani.
 

sursa: www.stiri.botosani.ro

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.