COMUNICAT DE PRESA APIA BOTOSANI, 5 octombrie 2010 - Cine beneficiaza de ajutoare alimentare din fonduri europene!

COMUNICAT DE PRESA APIA BOTOSANI, 5 octombrie 2010 - Cine beneficiaza de ajutoare alimentare din fonduri europene!

Pentru corecta informare a opiniei publice şi a instituţiilor de presă asupra derulării Planului European de Ajutoare către persoanele Defavorizate (PEAD) 2010, vă comunicăm următoarele:

Furnizarea de ajutoare alimentare, din fonduri europene, pentru persoanele defavorizate se află în al treilea an de derulare...

»Citeste tot articolul

Stiri

MARCU: "La alegerile locale vor fi angrenate 60.000 de albinute pesediste, pentru a castiga garantat"

Autor:  
Publicat: 07-10-2010
Video (0)   Foto (1)   Comentarii (0)   Vizualizari (2255)  

MARCU:

Presedintele Partidului Social Democrat Botosani, Gheorghe Marcu, i-a replicat presedintelui PNL Botosani, care a spus saptamana trecuta ca alianta PSD+PNL nu prea mai functioneaza la Botosani. Intelegerea exista, precizeaza Marcu, dar PNL trebuie sa aiba in vedere ca este o competitie, mai ales ca in 2012 vor fi alegerile locale, iar PSD se considera a fi solutia pentru acele alegeri.

Gheorghe Marcu a mai spus ca, daca la alegerile prezidentiale au fost angrenate in campania electorala "6.000 de albinute pesediste", la alegerile din 2012 vor fi aproape "60.000 de albinute" pentru a castiga garantat alegerile locale.

"Eu stiu ca exista intelegerea intre PSD si PNL la nivel judetean. Eu cred ca domnul Turcanu, pentru a-si face mai vizibila prezenta, a facut aceasta abordare. Atat  fata de PNL si PDL, noi trebuie sa castigam alegerile locale, prin urmare a acestui fapt nu ascundem ca suntem  si competitori, avem alta ideologie si noi vom fi solutia pentru 2012. La alegerile prezidentiale, cand am luat locul I pe tara, atunci au fost angrenate circa 6.000 de albinute pesediste, iar la alegerile locale vor fi 60.000 de albinute, care vor veni ca un tavalug si vom castiga alegerile locale in judetul Botosani", a declarat Gheorghe Marcu, presedintele PSD Botosani.
 

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.