COMUNICAT DE PRESĂ - 27.04.2010

COMUNICAT DE PRESĂ - 27.04.2010 Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) – CJ Botoșani face apel către fermieri să respecte data la care au fost programaţi pentru depunerea cererii în cadrul Campaniei SAPS 2010, astfel încât să se evite atât aglomeraţia în ultima parte a perioadei de primire a cererilor, cât şi penalizările pentru depăşirea termenului limită, respectiv 17 mai 2010.

»Citeste tot articolul

Stiri

MARCU: "La alegerile locale vor fi angrenate 60.000 de albinute pesediste, pentru a castiga garantat"

Autor:  
Publicat: 07-10-2010
Video (0)   Foto (1)   Comentarii (0)   Vizualizari (2179)  

MARCU:

Presedintele Partidului Social Democrat Botosani, Gheorghe Marcu, i-a replicat presedintelui PNL Botosani, care a spus saptamana trecuta ca alianta PSD+PNL nu prea mai functioneaza la Botosani. Intelegerea exista, precizeaza Marcu, dar PNL trebuie sa aiba in vedere ca este o competitie, mai ales ca in 2012 vor fi alegerile locale, iar PSD se considera a fi solutia pentru acele alegeri.

Gheorghe Marcu a mai spus ca, daca la alegerile prezidentiale au fost angrenate in campania electorala "6.000 de albinute pesediste", la alegerile din 2012 vor fi aproape "60.000 de albinute" pentru a castiga garantat alegerile locale.

"Eu stiu ca exista intelegerea intre PSD si PNL la nivel judetean. Eu cred ca domnul Turcanu, pentru a-si face mai vizibila prezenta, a facut aceasta abordare. Atat  fata de PNL si PDL, noi trebuie sa castigam alegerile locale, prin urmare a acestui fapt nu ascundem ca suntem  si competitori, avem alta ideologie si noi vom fi solutia pentru 2012. La alegerile prezidentiale, cand am luat locul I pe tara, atunci au fost angrenate circa 6.000 de albinute pesediste, iar la alegerile locale vor fi 60.000 de albinute, care vor veni ca un tavalug si vom castiga alegerile locale in judetul Botosani", a declarat Gheorghe Marcu, presedintele PSD Botosani.
 

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.