Comunicat de presa APIA - 22.06.2010 : Producatorii agricoli risca sa nu beneficieze de acciza redusa pentru motorina!

Comunicat de presa APIA - 22.06.2010 : Producatorii agricoli risca sa nu beneficieze de acciza redusa pentru motorina! Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) reaminteşte producătorilor agricoli că riscă să nu beneficieze de acciza redusă pentru motorina utilizată în agricultură dacă nu depun, până la data de 28 iunie 2010, cererea de acord prealabil pentru finanţarea prin rambursare.

»Citeste tot articolul

Stiri

Drumul Botosani - Targu Frumos, reabilitat abia in 2012!

Autor:  
Publicat: 07-10-2010
Video (0)   Foto (0)   Comentarii (0)   Vizualizari (2586)  

Drumul european ce face legatura intre judetul Botosani si Targu Frumos, posibil sa fie modernizat si reabilitat abia in 2012, chiar daca se afla in portofoliul Ministerului Transporturilor ca obiective aprobate, numai ca lipseste sursa de finantare. Alaturi de acest obiect de investitii, presedintele Consiliului Judetean, Mihai Tabuleac, face demersuri la Bucuresti si pentru drumul  de la Vama Radauti Prut catre Stefanesti.

"Aceste obiective de investitii sunt in portofoliul de investitii ale Ministerului Transporturilor, in documentele dumnealor figureaza ca fiind ca aprobate print-o HG, si sa inceapa efectiv lucrarile in 2012. Nu au insa sursa de finantare. In urma discutiilor cu doamna ministru Anca Boagiu am primit promisiuni ca Botosani-Targu Frumos se va include in Programul Operational Sectorial Transporturi pe lista de rezerva pentru ca acolo cartile sunt facute mai devreme, pe tronsoane mai importante, pe autostrazi. Mi-a promis ca sunt unele lucrari pe lista de baza unde sunt niste blocaje si ar putea face niste reasezari astfel incat obiectivul de investitii de la Botosani ar putea sa obtina finantarea chiar in cursul anului viitor", a declarat Mihai Tabuleac, presedintele CJ Botosani.

Seful Consiliului Judetean a mai spus ca obiectivul de investitii de la Radauti Prut e in lucru si sursa de finantare care se urmareste este cea oferita de Programul Operational Comun, intrucat aceasta lucrare ar fi eligibila.

"Vom insista pe aceste proiecte. Obiectivul numarul 1 care poate fi cerut de la Guvern pentru Botosani este reabilitarea si modernizarea legaturii dintre Botosani si Targu Frumos", a adaugat Tabuleac.
 

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.