COMUNICAT APIA BOTOSANI - 30 mai 2011 : Crescatorii de animale pot solicita vizarea cererilor de solicitare a primei pe cap de animal!

COMUNICAT APIA BOTOSANI - 30 mai 2011 : Crescatorii de animale pot solicita vizarea cererilor de solicitare a primei pe cap de animal!

In baza prevederilor OMADR nr. 108/2011 si a Adresei APIA Bucuresti nr. 17784 / 27.05 2011 privind stabilirea modului de implementare, a conditiilor specifice si a criteriilor de eligibilitate pentru aplicarea schemelor de plati nationale directe complementare in sectorul zootehnic la speciile ovine/caprine, in acord cu reglementarile comunitare in domeniu,...

»Citeste tot articolul

Stiri

BUCECEA: 200 de kilograme de fier furat din fosta fabrica de zahar!

Autor:  
Publicat: 07-10-2010
Video (0)   Foto (0)   Comentarii (0)   Vizualizari (2593)  

Duminică, în jurul orei 12.00, un echipaj de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani a depistat trei bărbaţi care sustrăgeau diferite materiale de construcţii din incinta fostei fabrici de zahăr din localitatea Bucecea.

Jandarmii au reuşit să-i surprindă pe cei trei bărbaţi chiar în timp ce aceştia încărcau într-o căruţă sârmă fier beton pe care o furaseră din incinta fabricii. Cele 200 de kilograme de fier beton au fost ulterior predate de către jandarmi proprietarului de drept, o firmă care administrează în prezent fosta fabrică de zahăr. Pentru fapta săvârşită, lui Ş. Dan, de 41 de ani, Ş. Florin, de 25 de ani, şi C. Ştefan, de 35 de ani, toţi având domiciliul în localitatea Bucecea, li s-au întocmit dosare cu acte premergătoare pentru săvârşirea înfracţiunii de furt calificat.

Dosarul cu acte premergătoare a fost înaintat spre soluţionare Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani.
 

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.