COMUNICAT DE PRESA APIA BOTOSANI - 14.07.2010: In atentia beneficiarilor pentru care a fost emis acordul prealabil pentru motorina cu acciza redusa!

COMUNICAT DE PRESA APIA BOTOSANI - 14.07.2010: In atentia beneficiarilor pentru care a fost emis acordul prealabil pentru motorina cu acciza redusa! Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) anunţă că beneficiarii pentru care a fost emis acordul prealabil pentru motorina cu acciză redusă trebuie să depună, la Centrele Judeţene APIA, cererea trimestrială, până la data de 31 iulie 2010.

Cererea se depune până la finele lunii următoare trimestrului pentru care se solicită...

»Citeste tot articolul

Stiri

BUCECEA: 200 de kilograme de fier furat din fosta fabrica de zahar!

Autor:  
Publicat: 07-10-2010
Video (0)   Foto (0)   Comentarii (0)   Vizualizari (2524)  

Duminică, în jurul orei 12.00, un echipaj de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani a depistat trei bărbaţi care sustrăgeau diferite materiale de construcţii din incinta fostei fabrici de zahăr din localitatea Bucecea.

Jandarmii au reuşit să-i surprindă pe cei trei bărbaţi chiar în timp ce aceştia încărcau într-o căruţă sârmă fier beton pe care o furaseră din incinta fabricii. Cele 200 de kilograme de fier beton au fost ulterior predate de către jandarmi proprietarului de drept, o firmă care administrează în prezent fosta fabrică de zahăr. Pentru fapta săvârşită, lui Ş. Dan, de 41 de ani, Ş. Florin, de 25 de ani, şi C. Ştefan, de 35 de ani, toţi având domiciliul în localitatea Bucecea, li s-au întocmit dosare cu acte premergătoare pentru săvârşirea înfracţiunii de furt calificat.

Dosarul cu acte premergătoare a fost înaintat spre soluţionare Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani.
 

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.