COMUNICAT APIA BOTOSANI - 30 mai 2011 : Crescatorii de animale pot solicita vizarea cererilor de solicitare a primei pe cap de animal!

COMUNICAT APIA BOTOSANI - 30 mai 2011 : Crescatorii de animale pot solicita vizarea cererilor de solicitare a primei pe cap de animal!

In baza prevederilor OMADR nr. 108/2011 si a Adresei APIA Bucuresti nr. 17784 / 27.05 2011 privind stabilirea modului de implementare, a conditiilor specifice si a criteriilor de eligibilitate pentru aplicarea schemelor de plati nationale directe complementare in sectorul zootehnic la speciile ovine/caprine, in acord cu reglementarile comunitare in domeniu,...

»Citeste tot articolul

Stiri

Batut cu furca la stana!

Autor:  
Publicat: 07-10-2010
Video (0)   Foto (1)   Comentarii (0)   Vizualizari (2488)  

Batut cu furca la stana!

A fost bătut crunt, dar a depus plângere abia după 10 zile de la comiterea faptei. Medicii au stabilit că botoşăneanul are nevoie de 55 de zile de îngrijiri medicale în urma loviturilor primite. Agresorii sunt cercetaţi pentru vătămare corporală.

Miercuri, 15 septembrie 2010, poliţiştii au fost sesizaţi de către C. Florin Marian, de 35 de ani, din comuna Cristeşti, judeţul Botoşani, cu privire la faptul că în data de 4 septembrie 2010, în timp ce se afla la stâna sa, a fost agresat de către A. Gabriel şi P. Costel, care aveau asupra lor o furcă şi un lăturaş de la căruţă cu ajutorul cărora l-au lovit. Mai mult, în timp ce se deplasa către cabinetul medical din Cristeşti, s-a întâlnit cu B. Nicusor, care l-a lovit cu pumnii în zona feţii.   
  
Cinci zile mai târziu, pe 9 septembrie, C. Florin Marian s-a deplasat la Serviciul de Medicină Legală Botoşani, unde i s-a eliberat un certificat medico-legal care atestă necesitatea unui număr de 54-55 zile de ingrijiri medicale pentru leziunile suferite.

Faţă de făptuitori se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală.

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.