COMUNICAT DE PRESA APIA BOTOSANI - 31 august 2010, data limita pentru depunerea cererilor pentru ajutorul destinat agriculturii ecologice

COMUNICAT DE PRESA APIA BOTOSANI - 31 august 2010, data limita pentru depunerea cererilor pentru ajutorul destinat agriculturii ecologice

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) informează că termenul limită pentru depunerea cererilor pentru ajutorul specific finanţat din Fondul European de Garantare Agricolă (FEGA) şi destinat agriculturii ecologice este 31 august 2010.

Pentru acordarea de ajutoare specifice pentru îmbunătăţirea calităţii...

»Citeste tot articolul

Evenimente

Aproape 5000 de fermieri sunt asteptati la Targul Agro-Zoo 2010, in acest weekend!

Autor:  
Publicat: 07-10-2010
Video (0)   Foto (1)   Comentarii (0)   Vizualizari (2103)  

Aproape 5000 de fermieri sunt asteptati la Targul Agro-Zoo 2010, in acest weekend!

Organizatorii primei editii a Targului Agro-Zoo de la Statiunea Popauti, si anume Filiala PNL Botosani si Asociatia Crescatorilor de Ovine si Bovine, estimeaza ca in cele doua zile, sambata si duminica, vor participa la eveniment intre 4000 si 5000 de fermieri.

Potrivit deputatului Florin Turcanu, presedintele PNL Botosani, targul va incepe sambata, la ora 11.00, la ora 18.00 fiind programata Seara Fermierilor, eveniment la care vor participa 500 de fermieri botosaneni. Duminica, la Popauti va ajunge un invitat special din partea PNL, in persoana presedintelui liberalilor, Crin Antonescu, care si-a anuntat vizita la acesta actiune la ora 14.00, impreuna cu europarlamentarul Norica Nicolai.

"Sambata va fi Seara Fermierilor, unde vom sta la masa si ne vom povesti problemele unul altuia, iar duminica vom avea pezenta presedintelui Crin Antonescu, si va fi o zi cu discutii legate de problemele fermierului si ale satului romanesc. Cred ca vor fi intre 4000-5000 de fermieri, plus foarte multi vizitatori. Am trimis invitatii in judet din poarta in poarta. Vor fi prezentari de animale, de produse agricole, utilaje agricole, produse traditionale, preparate din carne, branzeturi, miere de albine, tuica si fructe, produse la noi in judet", a precizat Florin Turcanu, presedintele PNL Botosani.
 

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.