APIA Botosani: In atentia crescatorilor de bovine

APIA Botosani: In atentia crescatorilor de bovine  Conform Ordinului MADR 920/10 septembrie 2013 pentru stabilirea noului mod de implementare, a condiţiilor specifice, a criteriilor de eligibilitate şi a termenilor de referinţă pentru aplicarea schemelor de plăţi naţionale directe complementare în...

»Citeste tot articolul

Evenimente

TVR 3 face înscrieri pentru emisiunea concurs "Vocea Populară"

Autor:  
Publicat: 07-10-2010
Video (0)   Foto (1)   Comentarii (0)   Vizualizari (3998)  

TVR 3 face înscrieri pentru emisiunea concurs

La preselecţie se pot înscrie interpreţi vocali de muzică populară din zona Moldovei, cu vârsta cuprinsă între 16 şi 35 de ani, care nu sunt sub contract cu orchestre sau ansambluri folcorice profesioniste.

Canalul TVR 3, prin studiotul TVR Iaşi, organizează în perioada 25 octombrie-15 decembrie 2010 emisiunea concurs "Vocea Populară", care se adresează tinerilor interpreţi vocali de muzică populară din întreaga ţară.

Pentru regiunea Moldovei, programul include 11 emisiuni televizate. Fiecare judeţ (Bacău, Botoşani, Galaţi, Iaşi, Neamţ, Suceava, Vaslui şi Vrancea) îşi va desemna câte un reprezentant ales dintre cei mai buni.

După ce va fi desemnat câte un reprezentat al fiecărui judeţ din Moldova, concurenţii se vor întrece în două semifinale care vor desemna câştigătorul regiunii. Acesta va participa, alături de ceilalţi patru finalişti (TVR Timişoara, TVR Cluj, TVR Craiova şi TVR Târgu-Mureş) la marea finală de la Bucureşti.

Premiile acordate în cadrul concursului sunt:
- marele premiu oferit la finala naţională – un autoturism tip Dacia;
- 2500 de lei pentru finalistul regiunii;
- locurile doi şi trei – obiecte în valoare de 500 de lei;

Pentru emisiunea concurs "Vocea Populară", TVR Iaşi organizează o preselecţie la nivelul întregii regiuni. Înscrierile se pot face la numărul de telefon 0232-210.444 sau la adresa de email voceapopulara@tvriasi.ro, până la data de 10 octombrie 2010.
 

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.