COMUNICAT APIA privind COTA de lapte!

COMUNICAT APIA privind COTA de lapte!  Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA), Centrul Judetean Botosani, informeaza operatorii care achizitioneaza lapte, precum si producatorii detinatori de cota de lapte pentru vanzari directe ca, incepand cu 1 aprilie 2013, trebuie sa depuna...

»Citeste tot articolul

Evenimente

IPOTESTI: Debuteaza Festivalul Naţional de Tehnologii Informatice GREPIT 2010

Autor:  
Publicat: 27-08-2010
Video (0)   Foto (1)   Comentarii (0)   Vizualizari (2164)  

IPOTESTI: Debuteaza Festivalul Naţional de Tehnologii Informatice GREPIT 2010

Memorialul Ipoteşti – Centrul Naţional de Studii "Mihai Eminescu", în calitate de partener, găzduieşte în perioada 26–31 august 2010 o nouă ediţie a Festivalului Naţional de Tehnologii Informatice GREPIT 2010.

Festivalul cuprinde 5 secţiuni: Concursul GREPIT, schimburi de experienţă, ateliere foto – video, ateliere IT, prezentări ale partenerilor. Această iniţiativă aparţine partenerului principal, INTEL ROMÂNIA, care va şi oferi ca "Premii speciale Intel pentru inovaţie" două notebook-uri.

Anul acesta, in cadrul festivalului se vor desfăşura ateliere de lucru foto-video, schimburi de experienţă IT şi bineînţeles Concursul Naţional de Creaţie şi Dezvoltare în IT, GREPIT, care a ajuns la cea de-a V-a ediţie. Înscrierile pentru concurs au început pe data de 1 mai şi s-au finalizat pe 14 august 2010, prin intermediul formularului pentru înscrieri pus la dispoziţia celor interesaţi pe site-ul www.grepit.info.

Concursul se va desfăşura pe toată perioada festivalului, iar secţiunile competiţionale vor fi:

• design şi dezvoltare web
• software( educaţional şi utilitar)
• media(foto şi video)

Prin atelierele de lucru propuse pentru acest an: foto – video şi schimburile de experienţă IT, festivalul are ca scop instruirea participanţilor şi împărtăşirea cunoştinţelor în domeniul media şi cel al tehnologiilor informatice de către specialişti în domeniu, dar şi de către participanţi, în vederea dezvoltării mai departe a propriilor aplicaţii care vor fi prezentate în cadrul Concursului Naţional de Creaţie şi dezvoltare în IT, GREPIT, ediţia a V-a, informeaza organizatorii.
 

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.