COMUNICAT DE PRESĂ - 20.04.2010

COMUNICAT DE PRESĂ - 20.04.2010 Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) – Centrul Judeţean Botoşani informează că de la lansarea campaniei SAPS 2010, au fost depuse 20.284 de cereri pentru suprafaţa de circa 64.128 ha.

»Citeste tot articolul

Stiri

Angajatii concediati pot solicita sprijinul ISJ daca se simt nedreptatiti de directorii scolilor!

Autor:  
Publicat: 27-08-2010
Video (0)   Foto (1)   Comentarii (0)   Vizualizari (2997)  

Angajatii concediati pot solicita sprijinul ISJ daca se simt nedreptatiti de directorii scolilor!

ADA MACOVEI: "Noi avem puterea de a face diferenta dintre minciuna si adevar, este vorba de o procedura stricta, clara, e vorba de Codul Muncii, de evaluarile de-a lungul anilor".

Angajatii din invatamanul botosanean care urmeaza a fi disponibilizati se pot adresa inspectorului scolar general, daca acestia considera ca directorul unitatii de invatamant a facut un abuz prin disponibilizarea lor.

Ada Macovei, sefa Inspectoratului Scolar Judetean Botosani, a dorit ca angajatii din invatamant sa stie ca, daca au avut anumite probleme cu directorii unitatilor unde au fost angajati, nu trebuie sa fie disponibilizati dupa acest criteriu, respectiv bunul plac al directorului scolii, ci  dupa performantele si evaluarile realizate de-a lungul anilor.

"Mi-as dori sa ajunga printre audientele inspectorului general toate cazurile de abuzuri care pot fi inregistrate in aceasta perioada in cadrul unitatilor scolare, ca angajatorii sunt de fapt directorii unitatilor de invatamant, iar persoanele care se considera nedreptatite sa semnaleze in timp util acest lucru la ISJ, inainte de a fi operat in carnetul de munca incetarea contractului, pentru a nu fi prea tarziu pentru aceste persoane. Apoi noi vom verifica procedural, iar daca persoana respectiva are dreptate se va relua procedura. Noi avem puterea de a face diferenta dintre minciuna si adevar, este vorba de o procedura stricta, clara, e vorba de Codul Muncii, de evaluarile de-a lungul anilor", a spus Ada Macovei.
 

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.