Comunicat de presa APIA - 27.05.2010: In atentia crescatorilor de animale

Comunicat de presa APIA - 27.05.2010: In atentia crescatorilor de animale Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) precizează că depunerea cererii pentru acordarea Plăţilor Naţionale Directe Complementare, speciile ovine/caprine, nu este condiţionată de apartenenţa solicitantului la o asociaţie de crescători de animale.

»Citeste tot articolul

Comunicate Consiliul Judetean Botosani

Consiliul Judetean a inceput distribuirea ajutoarelor de la UE!

Autor:  
Publicat: 27-08-2010
Video (0)   Foto (1)   Comentarii (0)   Vizualizari (3009)  

Consiliul Judetean a inceput distribuirea ajutoarelor de la UE!
Florin Bulgaru

In cel mai scurt timp va incepe distribuirea produselor oferite de Uniunea Europeana celor 69.389 de persoane nevoiase, imediat ce se finalizeaza repartizarea pe comune si orase.

Potrivit lui Florin Bulgaru, consilierul presedintelui Consiliului Judetean, pana acum s-au distribuit 40 tone de faina de grau in localitatile Flamanzi si Frumusica, urmand ca in decursul zilei de miercuri sa mai fie distribuite inca 20 tone faina de grau, 13 tone in Copalau si 7 tone in Cosula. Tot maine va veni un transport de 39 tone de paste fainoase care vor fi distribuite la Frumusica, Flamanzi, Copalau, Cosula si Baluseni.

"Joi vor ajunge 20 tone de faina de malai, incercandu-se tot in aceasta zona sa se faca distribuirea Flamanzi, Frumusica, iar vineri vor ajunge alte 20 tone de faina de grau pentru a se completa zona Basuleni, Cosula. Am incercat sa mergem pe o zona compacta pentru a diminua cheltuielile cu transportul si cu manipularea, incarcarea, descarcarea si sa incercam sa le dam in limita posibilitatilor toata cantitatea ca sa terminam cu aceasta zona. In municipiul Botosani s-au lasat vineri 20 tone de faina de grau, urmand sa mai fie imediat aduse faina de malai si pastele fainoase", a spus Florin Bulgaru.

De ajutoarele de la UE, respectiv zahar, faina, malai, paste fainoase, biscuiti si lapte praf vor beneficia 4.843 de someri, din care 2.106 sunt numai in municipiul Botosani, 41.318 de pensionari, din care 2.557 sunt in municipiul Botosani, 14.633 persoane cu venitul minim garantat, din care 1.508 in municipiul  Botosani si 8.595 de persoane cu handicap, din care 2.770 in municipiul Botosani.

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.