COMUNICAT DE PRESA APIA - 08.07.2010: In atentia apicultorilor !

COMUNICAT DE PRESA APIA - 08.07.2010: In atentia apicultorilor !

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) informează apicultorii că termenul limită pentru depunerea cererilor de plată pentru acţiunile realizate în acest an este 16 august 2010.

Acţiunile pentru care se acordă sprijin financiar sunt lupta contra varoozei, respectiv cumpărarea de mătci provenite...

»Citeste tot articolul

Stiri

A plecat la nunta, dar s-a intors acasa in sicriu!

Autor:  
Publicat: 27-08-2010
Video (0)   Foto (1)   Comentarii (0)   Vizualizari (3074)  

A plecat la nunta, dar s-a intors acasa in sicriu!

Un bărbat din Darabani, judeţul Botoşani, a fost sâmbătă la o nuntă în Suceava, dar s-a întors acasă în sicriu! Mihai D., în vârstă de 56 de ani, se distra împreună cu restul nuntaşilor când, spre miezul nopţii, i s-a făcut brusc rău. Ambulanţa chemată la faţa locului l-a preluat în stop cardio-respirator şi, cu eforturi susţinute, medicul de pe Salvare, Mihaela Lebădă, a reuşit să-l resusciteze şi să-l readucă la viaţă.

Conform presei sucevene, Mihai D. a ajuns la Spitalul de Urgenţă Suceava, unde a fost preluat rapid de medicii din UPU şi Terapie Intensivă, care au încercat tot ce este posibil ca să-l salveze. Din păcate, starea bărbatului era extrem de gravă şi duminică dimineaţă acesta a murit.

 

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.