COMUNICAT DE PRESA APIA BOTOSANI, 5 octombrie 2010 - Cine beneficiaza de ajutoare alimentare din fonduri europene!

COMUNICAT DE PRESA APIA BOTOSANI, 5 octombrie 2010 - Cine beneficiaza de ajutoare alimentare din fonduri europene!

Pentru corecta informare a opiniei publice şi a instituţiilor de presă asupra derulării Planului European de Ajutoare către persoanele Defavorizate (PEAD) 2010, vă comunicăm următoarele:

Furnizarea de ajutoare alimentare, din fonduri europene, pentru persoanele defavorizate se află în al treilea an de derulare...

»Citeste tot articolul

Stiri

Grav accident de circulatie pe raza comunei Cosula!

Autor:  
Publicat: 27-08-2010
Video (0)   Foto (0)   Comentarii (0)   Vizualizari (3052)  

Un botoşănean de 23 de ani a ajuns în stare gravă la spital, fiind nevoie de echipajul de Descarcerare pentru ca şoferul să fie scos dintre fiarele contorsionate ale maşinii, un autoturism Volkswagen Sharan.

Accidentul rutier s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 03.10, pe D.E. 58, pe raza comunei Coşula, judeţul Botoşani. V. Ionel, de 23 de ani, din satul Sarafineşti, comuna Corni, judeţul Botoşani, posibil din cauza stării de oboseală, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, împrejurare în care autoturismul a pătruns pe sensul opus, a părăsit partea carosabilă şi s-a izbit într-un pom de pe partea stângă a drumului, după care a fost proiectat în şanţul din dreapta părţii carosabile.
 
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto.

La locul producerii accidentului a ajuns şi un echipaj al Staţiei de Intervenţie pentru Asistenţă Medicală de Urgenţă şi Descarcerare (SIAMUD) din cadrul Detaşamentului de Pompieri Botoşani, după ce un botoşănean a anunţat prin Sistemul Unic de Urgenţă 112 că o persoană, victimă a unui accident rutier produs pe drumul E 58, a rămas încarcerată într-un autoturism care se izbise de un copac de pe marginea şoselei. Bărbatul nu putea să iasă întrucât avea picioarele prinse sub bordul maşinii.
 
Pentru scoaterea  lui Ionel V. dintre fiarele contorsionate membrii echipajului SIAMUD au deschis forţat portierele cu ajutorul depărtătorului hidraulic. Victima a fost preluată de cadrele medicale de pe ambulanţă pentru a fi transportată la spital, nu înainte de a i se acorda primul ajutor. După salvarea victimei pompierii au acţionat şi pentru înlăturarea pericolului de incendiu, fiind decuplate bornele bateriei.

Conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
 

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.