Comunicat de presa APIA - 22.06.2010 : Producatorii agricoli risca sa nu beneficieze de acciza redusa pentru motorina!

Comunicat de presa APIA - 22.06.2010 : Producatorii agricoli risca sa nu beneficieze de acciza redusa pentru motorina! Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) reaminteşte producătorilor agricoli că riscă să nu beneficieze de acciza redusă pentru motorina utilizată în agricultură dacă nu depun, până la data de 28 iunie 2010, cererea de acord prealabil pentru finanţarea prin rambursare.

»Citeste tot articolul

Stiri

PNL si-a recastigat trei primari de la PDL!

Autor:  
Publicat: 27-08-2010
Video (0)   Foto (1)   Comentarii (0)   Vizualizari (3721)  

PNL si-a recastigat trei primari de la PDL!
FLORIN TURCANU, deputat de Botosani, lider PNL Botosani

Relu Tirzioru, primarul orasului Saveni, pare sa fi revenit printre liberali, dupa ce a trecut prin tabara PDL, in aceeasi situatie fiind si Daniel Hurmuz, primarul comunei Viisoara, dar si Constantin Humelnicu, primarul comunei Roma, lucruri dezvaluite de presedintele PNL Botosani, Florin Turcanu, care a spus ca lucrurile in partid s-au clarificat si ca primarii liberali nu mai au niciun fel de probleme.

"Am clarificat lucrurile si domnul Relu Tarzioru este din nou in PNL, nu are nicio problema, poate a avut el o suparare mica si a incercat sa faca un lucru care poate nici lui nu i-a placut. De asemenea, domnul Daniel Hurmuz, primarul comunei Viisoara, ramane in PNL, la fel si domnul Constantin Humelnicu, primarul comunei Roma, este in continuare in PNL", a spus Florin Turcanu, presedintele PNL Botosani.

Deputatul liberal recunoaste ca toate aceste migrari ale primarilor liberali la PDL au fost cauzate si de gresesile facute de el, ca lider de partid, insa spune ca nu mai este cazul ca sa se mai plateasca polite in PNL, indiferent despre cine este vorba, intrucat miza PNL pentru alegerile din 2012 este sa obtina 40 de primari liberali, plus jumatate dintre viceprimarii din cele 78 de unitati administrativ-teritoriale din judetul Botosani.

"Poate am avut si eu micile mele greseli, poate si ei au avut micile lor greseli, dar la ora la care vorbim lucrurile s-au clarificat, suntem oameni politici maturi, nu cred ca mai avem timp de glume, sa mai platim polite unul la altul, vom analiza orice moment care va aduce un mic scandal printre noi. Partidul nu are nicio vina daca noi nu ne putem pupa oricand", a adaugat Turcanu.
 

www.stiri.botosani.ro

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.