COMUNICAT DE PRESA APIA - 29.06.2010: Fermierii care detin terenuri inundate trebuie sa anunte dezastrul in termen de 10 zile lucratoare!

COMUNICAT DE PRESA APIA - 29.06.2010: Fermierii care detin terenuri inundate trebuie sa anunte dezastrul in termen de 10 zile lucratoare! În atenția fermierilor ale căror culturi au fost afectate de inundații, în special din raza comunelor Șendriceni, Hilișeu-Horia, Pomârla, Vârfu Câmpului, Ibănești, George Enescu, Cândești, precum și a orașelor Flămânzi și Dorohoi! Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) reaminteşte fermierilor care au depus cereri...

»Citeste tot articolul

Stiri

Primarii portocalii se inrosesc de suparare!

Autor:  
Publicat: 27-08-2010
Video (0)   Foto (1)   Comentarii (0)   Vizualizari (2435)  

Primarii portocalii se inrosesc de suparare!

Potrivit presedintelui Organizatiei Judetene PSD Botosani, Gheorghe Marcu, s-au purtat discutii cu mai multi lideri de organizatii de la PDL, pentru a migra de la partidul de guvernamant, PDL, la partidul din opozitie, PSD. Cu adevarat alarmant pentru democrat-liberali este faptul ca, printre cei care vor sa paraseasca tabara portocalie, se numara si primari, care nu isi vor expune public dorinta de a pleca la PSD, pentru a nu-si pierde mandatul de primar, spune liderul PSD.

"Sunt cativa lideri locali de la PDL care vor sa treaca la PSD, printre care sunt si primari. Oamenii nu doresc sa fie expusi, dar s-au saturat de toate prostiile si incompenta Guvernului Boc si isi exprima dorinta de a veni la noi. Liderii care sunt si primari nu pot deveni acum membri PSD pentru isi pierd mandatele, ei nu vor intra in PSD pana cand nu vor avea si OK-ul organizatiilor PSD din respectiva localitate. Vor mai fi surprize, dar nu putem sa le sunem", a declarat Gheorghe Marcu, presedintele PSD Botosani.
 

www.stiri.botosani.ro

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.