COMUNICAT APIA BOTOSANI - 14. februarie 2011: In atentia fermierilor!

COMUNICAT APIA BOTOSANI - 14. februarie 2011: In atentia fermierilor!

Centrul Local A.P.I.A. Botosani anunţă pe toţi fermierii din Municipiul Botosani ca miercuri, 16 februarie a.c., va avea loc sedinta de informare cu privire la termenele si modalitatea de depunere a cererilor de plata in cadrul masurilor/schemelor de sprijin pe suprafata  - CAMPANIA  SAPS 2011.

Totodata, fermierii vor fi informati si...

»Citeste tot articolul

Stiri

Primarii portocalii se inrosesc de suparare!

Autor:  
Publicat: 27-08-2010
Video (0)   Foto (1)   Comentarii (0)   Vizualizari (2496)  

Primarii portocalii se inrosesc de suparare!

Potrivit presedintelui Organizatiei Judetene PSD Botosani, Gheorghe Marcu, s-au purtat discutii cu mai multi lideri de organizatii de la PDL, pentru a migra de la partidul de guvernamant, PDL, la partidul din opozitie, PSD. Cu adevarat alarmant pentru democrat-liberali este faptul ca, printre cei care vor sa paraseasca tabara portocalie, se numara si primari, care nu isi vor expune public dorinta de a pleca la PSD, pentru a nu-si pierde mandatul de primar, spune liderul PSD.

"Sunt cativa lideri locali de la PDL care vor sa treaca la PSD, printre care sunt si primari. Oamenii nu doresc sa fie expusi, dar s-au saturat de toate prostiile si incompenta Guvernului Boc si isi exprima dorinta de a veni la noi. Liderii care sunt si primari nu pot deveni acum membri PSD pentru isi pierd mandatele, ei nu vor intra in PSD pana cand nu vor avea si OK-ul organizatiilor PSD din respectiva localitate. Vor mai fi surprize, dar nu putem sa le sunem", a declarat Gheorghe Marcu, presedintele PSD Botosani.
 

www.stiri.botosani.ro

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.