COMUNICAT DE PRESA APIA - 29.06.2010: Fermierii care detin terenuri inundate trebuie sa anunte dezastrul in termen de 10 zile lucratoare!

COMUNICAT DE PRESA APIA - 29.06.2010: Fermierii care detin terenuri inundate trebuie sa anunte dezastrul in termen de 10 zile lucratoare! În atenția fermierilor ale căror culturi au fost afectate de inundații, în special din raza comunelor Șendriceni, Hilișeu-Horia, Pomârla, Vârfu Câmpului, Ibănești, George Enescu, Cândești, precum și a orașelor Flămânzi și Dorohoi! Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) reaminteşte fermierilor care au depus cereri...

»Citeste tot articolul

Stiri

Flamanzi: Un adolescent a murit in somn, la numai 19 ani!

Autor:  
Publicat: 22-07-2010
Video (0)   Foto (1)   Comentarii (0)   Vizualizari (2776)  

Flamanzi: Un adolescent a murit in somn, la numai 19 ani!

Durere cumplita intr-o familie din Flamanzi! Alexandru avea 19 ani si trecuse prin experienta unui esec la bacalaureat. Miercuri seara, baiatul a pus capul pe perna si nu s-a mai trezit. Desi parintii au chemat Ambulanta, nu s-a mai putut face nimic. 

"Costache Alexandru, de 19 ani, din Flamanzi, era epileptic. A murit in somn, dupa doua ore a fost gasit si fiind prea rigid nu s-a mai putut face nimic pentru a-l readuce la viata", a spus medicul Mihai Murariu, medic in cadrul Serviciului Judetean de Ambulanta Botosani.

Vestea a cazut ca un trasnet pentru colegii care stiau cat de mult a muncit in anii de liceu Alexandru.

"S-a stresat ca nu a luat bacul. Se zbatea la scoala sa ia note bune. A picat la matematica, a facut contestatie dar nu a reusit sa isi mareasca nota", spun colegii care, alaturi de Alexandru, au absolvit profilul de Matematica-Informatica al Colegiului Tehnic "Gheorghe Asachi" Botosani. 
 
www.Edu.Botosani.ro
 

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.