Decizii de incetarea contractelor de management la APIA Botosani!

Decizii de incetarea contractelor de management la APIA Botosani! Agentia de Plati si Interventii pentru Agricultura a ramas cu un singur director interimar, pana la organziarea concursului, dupa ce Ministerul Agriculturii a emis decizii de incetare a contractului de management si decizii de trecere pe vechile functii pentru cei doi directori ai institutiei...

»Citeste tot articolul

Stiri

INCREDIBIL: Barbat de 56 de ani din Cotu - Copalau, sechestrat si legat de propria familie!

Autor:  
Publicat: 22-07-2010
Video (0)   Foto (1)   Comentarii (2)   Vizualizari (3452)  

INCREDIBIL: Barbat de 56 de ani din Cotu - Copalau, sechestrat si legat de propria familie!

Viaţă de coşmar pentru un botoşănean, care a fost nevoit să îndure umilinţe şi bătăi de la soţia şi fiul său! Poliţiştii l-au găsit pe bărbat în propria casă, legat cu frânghii. El a mărturisit ulterior că chinul a început în momentul în care soţia sa s-a întors din Italia împreună cu un italian, pe care îl are în îngrijire.

La 21.07.2010, poliţiştii au fost sesizaţi de către P. Petru, de 60 de ani, cu privire la faptul că D. Miluţă, de 56 de ani, din satul Cotu, comuna Copălău, judeţul Botoşani, este sechestrat la domiciliul său, fiind legat de soţia sa D.Maria, de 50 de ani, şi fiul D. Daniel, de 25 de ani,  ambii din satul Cotu, comuna Copălău.

Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că în ziua de 21 iulie, D. Miluţă a fost la un consătean pentru a-l ajuta la treburile gospodăreşti, până în jurul orei 12.00, după care a venit la domiciliu, fiind luat la rost de soţia sa unde sunt cei 20 lei pe care i-a primit în urma serviciilor prestate.

Bărbatul a afirmat faptul că îi ţine pentru a se întreţine întrucât nu are altă sursă de venit şi nu cere bani membrilor familiei, chiar dacă soţia sa a fost plecată în Italia şi beneficiază de mult mai multi bani, moment în care a fost lovit de fiul său D. Daniel şi de soţia sa, iar mai apoi a fost legat cu frânghia de mâini şi de picioare, până în jurul orei 20.00, când au sosit organele de poliţie la domiciliul său.

Partea vătămată relatează faptul că nu este prima dată când este sechestrat şi lovit de către membrii familiei sale, toate aceste conflicte în familie începând din momentul în care soţia sa, venită recent de la muncă din Italia, a adus cu ea un cetăţean italian pe care îl are în îngrijire.  

În cauză se efectuează cercetări faţă de D. Maria şi D. Daniel pentru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate şi lovire sau alte violenţe.
 

«Inapoi«

COMENTARII

 1. bogdan
  2010-08-22 14:11
  Raspunde
  1.batae a luat p nevinovat

  nui vinovat miluta stiti de ce pentru eu ai cunosc bine chiar foarte bine

 2. bogdan
  2010-08-22 14:13
  Raspunde
  2.batae a luat p nevinovat

  nui vinovat miluta stiti de ce pentru eu ai cunosc bine chiar foarte bine

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.