APIA Botosani: In atentia crescatorilor de bovine

APIA Botosani: In atentia crescatorilor de bovine  Conform Ordinului MADR 920/10 septembrie 2013 pentru stabilirea noului mod de implementare, a condiţiilor specifice, a criteriilor de eligibilitate şi a termenilor de referinţă pentru aplicarea schemelor de plăţi naţionale directe complementare în...

»Citeste tot articolul

Stiri

In Corni, un sofer bagat in spital de un pieton!

Autor:  
Publicat: 22-07-2010
Video (0)   Foto (1)   Comentarii (0)   Vizualizari (2948)  

In Corni, un sofer bagat in spital de un pieton!

Scene de groaza pe un drum din judetul Botosani! Un sofer a fost batut crunt si lasat in mijlocul drumului pentru ca a indraznit sa atentioneze un barbat care nu se ferea din fata masinii. Agresorul a spart geamurile masinii, l-a tras afara pe sofer si l-a lovit in fata. Politia il cauta acum pe pietonul nervos, urmand ca acesta sa fie cercetat pentru lovire sau alte violente.

În ziua de 21 iulie a fost internat la Spitalul Judeţean Botoşani pentru îngrijiri medicale Ş. Iulian, de 22 de ani, din localitatea Corni, judeţul Botoşani.
 
În seara zilei de 20 iulie, la ora 23.30, Ş. Iulian s-a deplasat cu autoturismul personal marca Dacia la discoteca organizată în satul Sarafineşti, comuna Corni. La întoarcere, în jurul orei 24.00, în timp ce conducea autoturismul spre domiciliu pe drumul judeţean, la intrarea în localitatea Corni, a oprit autoturismul întrucât o persoană care circula pe banda dreaptă a drumului în sensul de mers nu se ferea, deşi a atenţionat-o folosind claxonul.

La un moment dat, acea persoană a lovit cu un ciomag ce-l avea asupra sa în parbrizul şi geamul lateral stânga faţă al autoturismului spărgându-le, după care l-a tras pe şofer afară din maşină şi l-a lovit în faţă.

"Victima a căzut jos în urma loviturii primite, iar agresorul a fugit. Ulterior, Ş. Iulian a condus autoturismul spre domiciliu şi şi-a anunţat sora, care l-a transportat la Spitalul Judeţean Botoşani, unde i s-au acordat primele îngrijiri medicale", a precizat inspector pr. Daniela Darea, purtator de cuvant in cadrul IPJ Botosani.

Victima a declarat că nu cunoaşte cine este agresorul şi a solicitat efectuarea de cercetări pentru fapta de distrugere şi lovire sau alte violenţe. Cercetările vor fi continuate până la identificarea autorului, iar la finalizare dosarul va fi înaintat către Parchetul de pe Lângă Judecătoria Botoşani cu propunere procedurală.
 

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.