COMUNICAT APIA privind COTA de lapte!

COMUNICAT APIA privind COTA de lapte!  Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA), Centrul Judetean Botosani, informeaza operatorii care achizitioneaza lapte, precum si producatorii detinatori de cota de lapte pentru vanzari directe ca, incepand cu 1 aprilie 2013, trebuie sa depuna...

»Citeste tot articolul

Avertizari

BOTOSANI: Cinci locuinţe afectate de fenomenele meteo periculoase din 20 iulie

Autor:  
Publicat: 22-07-2010
Video (0)   Foto (1)   Comentarii (0)   Vizualizari (3287)  

BOTOSANI: Cinci locuinţe afectate de fenomenele meteo periculoase din 20 iulie

Rafalele de vânt au smuls şi acoperişul bisericii din satul Rediu, comuna Rădăuţi Prut, iar un drum comunal din Concesti a fost distrus pe o distanţă de 5 kilometri.
 
Fenomenele meteorologice periculoase (precipitaţii şi vânt puternic) înregistrate în ziua de 20 iulie 2010 au afectat cinci locuinţe şi un lăcaş de cult din patru comune, potrivit rapoartelor informative transmise de autorităţile locale Secretariatului Tehnic Permanent al Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani.

În localitatea Manoleasa, locuinţa unei bătrâne, în vârstă de 91 de ani, a fost grav afectată, fiind în pericol de prăbuşire. Din acest motiv, proprietara a fost evacuată şi cazată la nepotul său. Casele altor patru familii din Conceşti, Rădăuţi Prut şi Hudeşti au rămas fără o parte din acoperiş după ce acesta a fost luat de vânt. Rafalele de vânt au smuls şi acoperişul bisericii din satul Rediu, comuna Rădăuţi Prut.

În localitatea Conceşti au fost colmatate 20 de fântâni, iar un drum comunal a fost distrus pe o distanţă de 5 km.

Până la ora 17.00 în Centrul Operaţional Judeţean nu au fost primite elemente concrete despre efectele produse asupra culturilor agricole.

Atât Sistemul de Gospodărire a Apelor Botoşani, cât şi I.S.U. Botoşani, asigură monitorizarea evoluţiei fenomenelor meteorologice precum şi legătura cu autorităţile din fiecare unitate administrativ-teritorială, informeaza COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE.
 

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.