COMUNICAT DE PRESĂ - 12.05.2010

COMUNICAT DE PRESĂ - 12.05.2010 Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) reaminteşte cumpărătorilor care achiziţionează lapte, precum şi producătorilor deţinători de cotă de lapte pentru vânzări directe, că declaraţiile anuale privind livrările, respectiv vânzările realizate în anul de cotă 2009/2010, se depun până la data de 14 mai 2010.

»Citeste tot articolul

Evenimente

"Cupa de Vara" Roma 2010 si-a desemnat castigatorii

Autor:  
Publicat: 19-07-2010
Video (0)   Foto (1)   Comentarii (0)   Vizualizari (2588)  

Distractie si voie buna la Roma, acolo unde a avut loc prima editie a "Cupei de Vara". Bani, dulciuri, tricouri, dimplome si cupe au primit toti cei ce s-au facut remarcati la fotbal, tenis de masa, cros si sah, de la Gica Tabultoc si Dorel Budai Ungureanu.

La fotbal seniori, AS Roma a castigat finala mare si implicit trofeul "Cupei de Vara" Roma 2010, dupa ce a batut in primul meci din semifinale pe Vointa Socrujeni cu scorul de 9-2 (Mandache 3, Boscu 2, Ciobanu, Carabus, Olaru, Fecioru), iar al doilea meci pe CSS Botosani cu scorul de 6-0, golurile fiind reusite de Carabus (3 g), Mandache (2 g) si Boscu.

In cealalta semifinala, CSS Botosani a invins cu 6-0 pe Victoria Hlipiceni, iar in finala mica baietii din Hlipiceni au invins pe cei din Socrujeni cu 3-1.

Echipa AS Roma a fost antrenata duminica de Daniel Schiopu, in lipsa lui Ioan Asaftei, care nu a putut ajunge din cauza unor probleme personale.

Castigatorii de la toate competitiile:

Fotbal Tineret:

Locul 1: Sat. Costesti (Costesti-Teisoara 4-0, Costesti-Roma 4-0)
Locul 2: Com. Roma (Roma-Nicseni 6-0, Roma-Costesti 0-4)

Fotbal Juniori:


Locul 1: Roma 1 (Roma 1 - Roma 2 : 2-1)

Cros:

Gradinita fete: Locul 1: Prajinariu Adelina (Roma)
Gradinita baieti: Locul 1: Lungu Alexandru (Roma)
Clasele I-IV fete: Locul 1: Budai Adelina (Botosani)
Clasele I-IV baieti: Cesane Robert (Costesti)
Clasele V-VI fete: Birsan Sorina (Roma)
Clasele V-VI baieti: Gafencu Razvan (Roma)
Clasele VII-VIII fete: Prajinariu Oana (Roma)
Clasele VII-VIII baieti: Atanasoaie Ionut (Dorobanti)
Baieti peste 20 ani: Grosu Alexandru (Teisoara)

Tenis de masa:

Seniori: Locul 1 - Pirvu Vasile, Locul 2 - Chiras Ionut, Locul 3 - Iacob Marcel
Juniori fete: Locul 1 - Budai Adelina, Locul 2 - Culidiuc Claudia, Locul 3 - Anghelus Loredana
Juniori baieti: Locul 1 - Amoasei Marius, Locul 2 - Nechita Codrin, Locul 3 - Anghelus Marius

Sah:

Seniori : Locul 1 - Seremet Mihai (Albesti), Locul 2 - Dumitras Stefan,
Juniori fete: Locul 1 - Tabultoc Oana, Locul 2 - Apopei Diana
Juniori baieti: Locul 1 - Anghelus Marius, Locul 2 - Craciunescu Nicolae

Gica Tabultoc: "Vreau ca Editia a II-a sa o jucam noaptea"

Presedintele echipei AS Roma si patronul firmei Regan-Trans, Gica Tabultoc, isi doreste ca urmatoarea editie a "Cupei de Vara" sa aiba loc seara, in nocturna. "A fost o competitie reusita, insa caldura a fost prea mare si a fost destul de obositor si pentru copii, dar si pentru echipele mari care au jucat in timpul amiezei. Vreau ca Editia a II-a a cupei sa inceapa de la ora 18 si sa tina pana la 1-2 noaptea, insa pana atunci trebuie sa punem nocturna pentru ca este mult mai bine pe racoare", a declarat la finalul competitiei Gica Tabultoc.


 

Directorul Directiei pentru Sport a judetului Botosani, Dorel Budai Ungureanu, s-a aratat extrem de multumit de competitie si a declarat ca este pacat ca nu s-a facut pana acum asa ceva la Roma. "Tot meritul il are acest om minunat care este Gica Tabultoc. A vrut sa aduca "Cupa de Vara" la Roma si a reusit ceea ce altii nu au dorit pentru ca este pentru prima data cand se organizeaza asa ceva la Roma cand in alte comune deja sunt 7-8 editii. Gazonul s-a prezentat extraordinar, nu cred ca exagerez, dar este un gazon demn de Liga 1 din Romania. Multumim tuturor pentru ca au participat si ii asteptam si la anul", a marturisit Dorel Budai Ungureanu.

 

sursa: www.asroma.ro 


 

 

 

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.