Decizii de incetarea contractelor de management la APIA Botosani!

Decizii de incetarea contractelor de management la APIA Botosani! Agentia de Plati si Interventii pentru Agricultura a ramas cu un singur director interimar, pana la organziarea concursului, dupa ce Ministerul Agriculturii a emis decizii de incetare a contractului de management si decizii de trecere pe vechile functii pentru cei doi directori ai institutiei...

»Citeste tot articolul

Stiri

Cu toporul la primarie!

Autor:  
Publicat: 15-07-2010
Video (0)   Foto (1)   Comentarii (0)   Vizualizari (3456)  

Cu toporul la primarie!

Haiducie la primărie! Un bărbat supărat pe autorităţi s-a gândit să bage niţel spaima în primarie, ameninţându-i pe angajaţi cu un topor. Acum, cetăţeanul este cercetat penal pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice şi port fără drept al obiectelor special confecţionate pentru împungere, tăiere, lovire.

Miercuri, în jurul orei 15.30, poliţiştii din comuna Pomîrla au fost sesizaţi printr-un apel de urgenţă 112 cu privire la faptul că o persoană aflată sub influenţa băuturilor alcoolice şi având asupra sa un topor provoacă scandal în faţa imobilului în care funcţionează primăria comunei.

Primele verificări efectuate la faţa locului de către poliţişti au stabilit că în după-amiaza de 14.07.2010, I. Dumitru, de 45 de ani, din municipiul Suceava, care locuieşte fără forme legale în satul Poiana, comuna Pomârla, pe fondul unor neînţelegeri cu angajaţii primăriei privind racordarea la reţeaua electrică a locuinţei sale, s-a deplasat la sediul primăriei Pomârla având asupra sa un topor şi, pătrunzând în sediu, a provocat scandal şi a adresat injurii şi cuvinte vulgare salariaţilor instituţiei.

"În cauză se efectuează cercetări faţă de I. Dumitru sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice şi port fără drept al obiectelor special confecţionate pentru împungere, tăiere, lovire, urmând a se propune soluţie procedurală. Totodată acesta a fost sancţionat contravenţional conform Legii 61/1991, cu amendă în cuantum de 1.000 lei", a precizat inspector pr. Daniela Darea, purtator de cuvant in cadrul IPJ Botosani. 

www.stiri.botosani.ro

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.