COMUNICAT DE PRESA APIA BOTOSANI, 18 ianuarie 2011 - ajutoare acordate producatorilor de lapte din zonele defavorizate

COMUNICAT DE PRESA APIA BOTOSANI, 18 ianuarie 2011 - ajutoare acordate producatorilor de lapte din zonele defavorizate

Agentia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură – Centrul Judeţean Botoşani reaminteşte că termenul limită pentru “Ajutorul specific acordat pentru producătorii de lapte de vacă din zonele defavorizate” şi “Ajutorul specific pentru îmbunătăţirea calităţii produselor agricole...

»Citeste tot articolul

Stiri

2 saptamani fara apa la Rachiti!

Autor:  
Publicat: 12-07-2010
Video (0)   Foto (1)   Comentarii (0)   Vizualizari (2212)  

2 saptamani fara apa la Rachiti!

Incepand de astazi, timp de doua saptamani, o mare parte a cetatenilor din Rachiti vor fi lipsiti de apa curenta, in conditiile in care s-au demarat lucrari de schimbare a conductelor  degradate.

"Este vorba despre o lucrare realizata din fondurile primariei, pregatim terenul pentru proiectul pe masura 322, privind canalizarea, extinderea alimentarii de apa in comuna. Am anuntat cetatenii ca vom intrerupe apa, am cerut sa se informeze prin afisaj. Este vorba despre doua saptamani, dar noi incercam sa finalizam inainte de termen, se lucreaza cate 12 ore pe zi", a precizat Vasile Adascalitei, primarul comunei Rachiti, acesta adaugand ca cetatenii au la dispozitie fantani cu apa potabila, dar si sursele de apa din zonele in care nu se lucreaza.

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.