COMUNICAT DE PRESĂ - 30.04.2010

COMUNICAT DE PRESĂ - 30.04.2010 În legătură cu cerințele prevăzute de H.G. nr. 365/2010 privind sprijinul financiar acordat producătorilor de lapte grav afectați de criză

»Citeste tot articolul

Evenimente

Orchestra Rapsozii Botosanilor aduce "Mangaiere prin cantec" sinistratilor din Dorohoi

Autor:  
Publicat: 12-07-2010
Video (0)   Foto (1)   Comentarii (0)   Vizualizari (2285)  

Orchestra Rapsozii Botosanilor aduce

Consiliul Judetean Botosani, Orchestra Populara Rapsozii Botosanilor si Casa de Cultura a Sindicatelor Botosani va invita joi, 15 iulie 2010, ora 18.00, la concertul "Mangaiere prin cantec", concert de binefacere pentru ajutorarea sinistratilor din municipiul Dorohoi.

Botosanenii ii vor putea urmari pe Sofia Vicoveanca, Cornelia Ciobanu, Laura Stefanescu, Dan Dobos, Elena Mandrescu, Petronela Rusu, dar si pe solistii instrumentisti Ciprian Potoroaca, Petru Oloieru, Constantin Mandristeanu, Vasile Vitalaru, Relu Palade, Mitica Stefan si Ion Oloieru.

Conducerea muzicala este asigurata de Ioan Cobala.

Organizatorii spera ca initiativa umanitara sa gaseasca intelegere in randul publicului, care va putea depune donatii banesti in urna aflata la intrarea in sala de spectacol, donatii ce vor reveni apoi unor familii greu incercate de inundatii, din Dorohoi. Despre distribuirea sumelor colectate, organizatorii se obliga sa informeze ulterior mass-media.   
 

Sursa: www.stiri.botosani.ro

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.