COMUNICAT DE PRESA APIA - 08.07.2010: In atentia apicultorilor !

COMUNICAT DE PRESA APIA - 08.07.2010: In atentia apicultorilor !

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) informează apicultorii că termenul limită pentru depunerea cererilor de plată pentru acţiunile realizate în acest an este 16 august 2010.

Acţiunile pentru care se acordă sprijin financiar sunt lupta contra varoozei, respectiv cumpărarea de mătci provenite...

»Citeste tot articolul

Evenimente

Orchestra Rapsozii Botosanilor aduce "Mangaiere prin cantec" sinistratilor din Dorohoi

Autor:  
Publicat: 12-07-2010
Video (0)   Foto (1)   Comentarii (0)   Vizualizari (2323)  

Orchestra Rapsozii Botosanilor aduce

Consiliul Judetean Botosani, Orchestra Populara Rapsozii Botosanilor si Casa de Cultura a Sindicatelor Botosani va invita joi, 15 iulie 2010, ora 18.00, la concertul "Mangaiere prin cantec", concert de binefacere pentru ajutorarea sinistratilor din municipiul Dorohoi.

Botosanenii ii vor putea urmari pe Sofia Vicoveanca, Cornelia Ciobanu, Laura Stefanescu, Dan Dobos, Elena Mandrescu, Petronela Rusu, dar si pe solistii instrumentisti Ciprian Potoroaca, Petru Oloieru, Constantin Mandristeanu, Vasile Vitalaru, Relu Palade, Mitica Stefan si Ion Oloieru.

Conducerea muzicala este asigurata de Ioan Cobala.

Organizatorii spera ca initiativa umanitara sa gaseasca intelegere in randul publicului, care va putea depune donatii banesti in urna aflata la intrarea in sala de spectacol, donatii ce vor reveni apoi unor familii greu incercate de inundatii, din Dorohoi. Despre distribuirea sumelor colectate, organizatorii se obliga sa informeze ulterior mass-media.   
 

Sursa: www.stiri.botosani.ro

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.