COMUNCAT DE PRESA APIA BOTOSANI, 17 ianuarie 2011 - In atentia producatorilor agricoli - ajutoare financiare

COMUNCAT DE PRESA APIA BOTOSANI, 17 ianuarie 2011 - In atentia producatorilor agricoli - ajutoare financiare

A.P.I.A. BOTOSANI anunţă că în conformitate cu HG 756/2010, se acordă ajutor financiar producătorilor agricoli pentru primele de asigurare aferente poliţelor de asigurare încheiate cu societăţile de asigurare-reasigurare, după cum urmează:

a) poliţele prevăd acoperirea pierderilor cauzate de fenomene...

»Citeste tot articolul

Avertizari

R. Moldova: O viitura puternica pe raul Prut, asteptata in jurul orei 17.00!

Autor:  
Publicat: 09-07-2010
Video (0)   Foto (1)   Comentarii (0)   Vizualizari (2148)  

R. Moldova: O viitura puternica pe raul Prut, asteptata in jurul orei 17.00!

Autoritatile din R. Moldova au anuntat ca o noua viitura puternica este asteptata in jurul orei 17.00, si ar putea pune in pericol barajul de la Costesti-Stanca, de pe Prut, relateaza televiziunile moldovene.

Autoritatiile moldovene au cerut ajutor logistic si uman din partea Romaniei, Ucrainei si a Rusiei, in timp ce Ministerul de Interne de la Chisinau estimeaza ca situattia din satele inundate se va agrava.

"Viitura din jurul orelor 17.00 va fi a sasea la numar si cred ca va fi un fel de `al noualea val`. Este cea mai puternica viitura in conditiile cand toate luncile in zonele raului Prut sunt umplute cu apa. Spre seara nivelul raului Prut va fi de 5 metri. Debitul este de 800 de metri cubi pe secunda, fata de 120-200 de metri cubi pe secunda in mod normal", a subliniat ministrul de interne, citat de Info-Prim Neo, relateaza NewsIn.

Deversarile din lacul de acumulare Costesti-Stanca au fost majorate pana la 800 de metri cubi pe secunda. In lac, nivelul apei este in usoara descrestere, avand in amonte 95,06 metri, la o cota critica de 95,8 metri.
 

www.stiri.botosani.ro

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.