Comunicat de presa APIA - 22.06.2010 : Producatorii agricoli risca sa nu beneficieze de acciza redusa pentru motorina!

Comunicat de presa APIA - 22.06.2010 : Producatorii agricoli risca sa nu beneficieze de acciza redusa pentru motorina! Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) reaminteşte producătorilor agricoli că riscă să nu beneficieze de acciza redusă pentru motorina utilizată în agricultură dacă nu depun, până la data de 28 iunie 2010, cererea de acord prealabil pentru finanţarea prin rambursare.

»Citeste tot articolul

Avertizari

R. Moldova: O viitura puternica pe raul Prut, asteptata in jurul orei 17.00!

Autor:  
Publicat: 09-07-2010
Video (0)   Foto (1)   Comentarii (0)   Vizualizari (2077)  

R. Moldova: O viitura puternica pe raul Prut, asteptata in jurul orei 17.00!

Autoritatile din R. Moldova au anuntat ca o noua viitura puternica este asteptata in jurul orei 17.00, si ar putea pune in pericol barajul de la Costesti-Stanca, de pe Prut, relateaza televiziunile moldovene.

Autoritatiile moldovene au cerut ajutor logistic si uman din partea Romaniei, Ucrainei si a Rusiei, in timp ce Ministerul de Interne de la Chisinau estimeaza ca situattia din satele inundate se va agrava.

"Viitura din jurul orelor 17.00 va fi a sasea la numar si cred ca va fi un fel de `al noualea val`. Este cea mai puternica viitura in conditiile cand toate luncile in zonele raului Prut sunt umplute cu apa. Spre seara nivelul raului Prut va fi de 5 metri. Debitul este de 800 de metri cubi pe secunda, fata de 120-200 de metri cubi pe secunda in mod normal", a subliniat ministrul de interne, citat de Info-Prim Neo, relateaza NewsIn.

Deversarile din lacul de acumulare Costesti-Stanca au fost majorate pana la 800 de metri cubi pe secunda. In lac, nivelul apei este in usoara descrestere, avand in amonte 95,06 metri, la o cota critica de 95,8 metri.
 

www.stiri.botosani.ro

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.