COMUNICAT DE PRESA APIA - 29.06.2010: Fermierii care detin terenuri inundate trebuie sa anunte dezastrul in termen de 10 zile lucratoare!

COMUNICAT DE PRESA APIA - 29.06.2010: Fermierii care detin terenuri inundate trebuie sa anunte dezastrul in termen de 10 zile lucratoare! În atenția fermierilor ale căror culturi au fost afectate de inundații, în special din raza comunelor Șendriceni, Hilișeu-Horia, Pomârla, Vârfu Câmpului, Ibănești, George Enescu, Cândești, precum și a orașelor Flămânzi și Dorohoi! Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) reaminteşte fermierilor care au depus cereri...

»Citeste tot articolul

Stiri

Primarul Iasului vine azi in Dorohoi, orasul sau natal, cu ajutoare pentru sinistrati!

Autor:  
Publicat: 08-07-2010
Video (0)   Foto (1)   Comentarii (0)   Vizualizari (2266)  

Primarul Iasului vine azi in Dorohoi, orasul sau natal, cu ajutoare pentru sinistrati!

Astazi dimineata, primarul Iasului, Gheorghe Nichita, a plecat la Dorohoi insotind convoiul de ajutoare destinate sinistratilor din orasul sau natal. Acesta este al doilea transport de ajutoare care pleaca de la Iasi. Edilul-sef a precizat ca in prima faza au fost trimise in zona alimente in valoare de 700 milioane lei vechi, stranse cu ajutorul oamenilor de afaceri ieseni, scrie Buna Ziua Iasi.

"Aceste materiale vor pleca catre Dorohoi. Este vorba despre sapte autoturisme, doua camioane, patru microbuze si un autocar. Merg si eu acolo pentru ca ne-am mai pregatit cu doua trailere care sa asigure transportul modulelor puse la dispozitie de ISU. Sunt familii care nu au unde sa locuiasca", a declarat primarul inainte de a pleca spre Dorohoi.

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.