COMUNICAT DE PRESĂ - 27.04.2010

COMUNICAT DE PRESĂ - 27.04.2010 Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) – CJ Botoșani face apel către fermieri să respecte data la care au fost programaţi pentru depunerea cererii în cadrul Campaniei SAPS 2010, astfel încât să se evite atât aglomeraţia în ultima parte a perioadei de primire a cererilor, cât şi penalizările pentru depăşirea termenului limită, respectiv 17 mai 2010.

»Citeste tot articolul

Stiri

O botosaneanca a donat sinistratilor colectia de papusi a fiicei sale!

Autor:  
Publicat: 08-07-2010
Video (0)   Foto (1)   Comentarii (0)   Vizualizari (4402)  

O botosaneanca a donat sinistratilor colectia de papusi a fiicei sale!

Botosanenii sunt solidari cu sinistratii! In punctul de colectare din curtea Cercului Militar Botosani au venit pana miercuri la amiaza aproape 230 de botosaneni cu donatii pentru sinistrati, oferind atat imbracaminte, incaltaminte, alimente neperisabile, cat si jucarii pentru copii.

Printre multitudinea de haine pe care le-a adus miercuri o femeie din municipiul Botosani, s-a aflat si o sacosa cu papusi, chiar si o papusa de portelan din Olanda, jucarii ramase de la fata femeii.

"Fata mea are acum 30 de ani si am zis ca aduc intreaga ei colectie de papusi pe care a lasat-o acasa, aici, la ajutoarele pentru sinistrati, poate are nevoie de ele o fetita ca sa se joace", a spus Coca Colbea.

La cortul Armatei amplasat in curtea Cercului Militar de o saptamana de zile, oamenii vin si intreaba de ce este nevoie mai mare pentru sinistrati.

"La interventia Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta, Ministerul Apararii asigura punctul de colectare pentru ajutoarele pentru sinistrati. Cortul este amplasat in Curtea Cercului Militar de o saptamana si are program non-stop. Pana acum am primit produse textile, alimente neperisabile si 50 lei de la o persoana. Ieri au fost transportate toate ajutoarele primite pana acum, ceea ce se vede acum in cort este numai de astazi", a precizat Elena Cuciureanu, ofiter de serviciu la punctul de colectare ajutoare.
  

 

 

 

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.