Comunicat de presa APIA - 27.05.2010: In atentia crescatorilor de animale

Comunicat de presa APIA - 27.05.2010: In atentia crescatorilor de animale Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) precizează că depunerea cererii pentru acordarea Plăţilor Naţionale Directe Complementare, speciile ovine/caprine, nu este condiţionată de apartenenţa solicitantului la o asociaţie de crescători de animale.

»Citeste tot articolul

Stiri

Consilierii judeteni au impartit banii pentru comunele afectate de inundatii!

Autor: Doru P 
Publicat: 08-07-2010
Video (0)   Foto (1)   Comentarii (0)   Vizualizari (2339)  

Consilierii judeteni au impartit banii pentru comunele afectate de inundatii!

Consilierii judeteni au alocat in sedinta de marti sumele de bani destinate inlaturarii efectelor inundatiilor in localitatile afectate, cu precizarea ca o parte a banilor va putea fi utilizata abia in trimestrul patru, fiind posibil ca anumite sume de bani sa ramana in sold, pentru cazuri neprevazute.

Suma totala, care ajunge la 2 milioane de lei, a fost obtinuta prin transferarea de la alte institutii din subordine sau din economii la anumite capitole de cheltuieli.

Astfel, potrivit presedintelui Consiliului Judetean Botosani, cele doua milioane lei provin de la contractele de credit pe care le are CJ, unde au scazut dobanzile, fiind vorba de un million lei, de la Directia Judeteana de Drumuri si Poduri, Muzeul Judetean, 388.000 lei de la neplata unor cotizatii pentru cea de-a doua parte a anului la UNCJR, ADR, la Biroul Regional Iasi si Suceava si din restituiri de fonduri din  finantarea anilor precedenti care se intorc in buget anul acesta si care pot fi utilizati.

Cea mai mare suma, 500.000 lei, a fost atribuita municipiului Dorohoi, unde s-au inregistrat cele mai mari pagube in urma inundatiilor produse la sfarsitul lunii iunie. De sume de bani din fondul CJ vor beneficia 23 de unitati administrativ-teritoriale din judetul Botosani, printre care Hiliseu-Horia - 200.000 lei, Pomarla - 95.000 lei, Broscauti - 70.000 lei, Cosula - 60.000 lei, Saveni - 40.000 lei, Corni - 30.000 lei.

sursa: stiri.botosani.ro

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.