COMUNICAT DE PRESA APIA - 29.06.2010: Fermierii care detin terenuri inundate trebuie sa anunte dezastrul in termen de 10 zile lucratoare!

COMUNICAT DE PRESA APIA - 29.06.2010: Fermierii care detin terenuri inundate trebuie sa anunte dezastrul in termen de 10 zile lucratoare! În atenția fermierilor ale căror culturi au fost afectate de inundații, în special din raza comunelor Șendriceni, Hilișeu-Horia, Pomârla, Vârfu Câmpului, Ibănești, George Enescu, Cândești, precum și a orașelor Flămânzi și Dorohoi! Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) reaminteşte fermierilor care au depus cereri...

»Citeste tot articolul

Stiri

Marti este convocata sedinta extraordinara de Consiliu Judetean! Transmisie in direct pe www.Live.Botosani.Ro

Autor:  
Publicat: 05-07-2010
Video (0)   Foto (1)   Comentarii (0)   Vizualizari (2465)  

Marti este convocata sedinta extraordinara de Consiliu Judetean! Transmisie in direct pe www.Live.Botosani.Ro

Consilierii judeteni se vor intruni marti, la ora 10.00, spre a vota pentru transferul a 1,5 milioane lei in fondul de rezerva al Consiliului Judetean pentru ajutorarea persoanelor sinistrate de inundatile din ultimele zile.

Banii provin din diverse capitole ale CJ, precum si din unitatile subordonate CJ. Potrivit directorului economic al CJ, s-a reusit identificarea a 2 milioane de lei, insa se pare ca vor ramane  500 de mii in fondul de rezerva al CJ pentru oricare situatie neprevazuta.

In aceasta saptamana posibil sa fie programata o a doua sedinta extraordinara de CJ, pentru preluarea spitalelor in subordinea CJ, sedinta care e foarte probabil sa aiba loc vineri.

Evenimentul este transmis in direct pe internet pe www.live.botosani.ro

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.