COMUNICAT DE PRESĂ - 15.04.2010

COMUNICAT DE PRESĂ - 15.04.2010 Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) – Centrul Județean Botoșani informează că de la lansarea campaniei SAPS 2010, au fost depuse 16.663 de cereri pentru suprafața de circa 52.223 ha.

»Citeste tot articolul

Stiri

Agenţia Naţională de Consultanţă Agricolă va fi desfiinţată. Află care agenţii din Ministerul Agriculturii vor fi restructurate

Autor:  
Publicat: 06-07-2010
Video (0)   Foto (1)   Comentarii (0)   Vizualizari (2302)  

Agenţia Naţională de Consultanţă Agricolă va fi desfiinţată. Află care agenţii din Ministerul Agriculturii vor fi restructurate

Administraţia Sistemului Naţional Antigrindină şi de creştere a precipitaţiilor se desfiinţează. Activitatea acesteia va fi preluată de altă structură din Ministerul Agriculturii, nu s-a precizat încă de care este vorba.

Oficiul Naţional de Rentă Viageră Agricolă din cadrul Agenţiilor Domeniului Statului se va desfiinţa, iar activitatea sa va fi preluată de Agenţia de Plăţi şi Intervenţii pentru Agricultură (APIA).

Agenţia Naţională de Consultanţă Agricolă va fi desfiinţată ca urmare a comasării prin absorbţie şi a preluării activităţii de către o altă structură.

Agenţia Naţională a Zonei Montane se închide.

Oficiul Naţional al Produselor Tradiţionale şi Ecologice Româneşti va fi desfiinţat iar activitatea acestuia va fi preluată de către o structură a ministerului.

Activităţile Laboratorului Central pentru Carantină Fitosanitara şi ale Laboratorului Central pentru Controlul Reziduurilor de Pesticide vor fi preluate de către Laboratorul Central Fitosanitar, care se înfiinţează ca instituţie publică, în subordinea ministerului.

Oficiile pentru ameliorare şi reproducţie în zootehnie se reorganizează în structuri fără personalitate juridică, în subordinea Agenţiei Naţionale pentru Ameliorare şi Reproducţie în Zootehnie.

Ministrul Agriculturii, Mihail Dumitru, a declarat la jumătatea lunii iunie că instituţia pe care o conduce va disponibiliza până în toamnă 2.820 de angajaţi, reprezentând o reducere cu 26-27% a numărului de personal.
 

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.