COMUNICAT DE PRESĂ - 30.04.2010

COMUNICAT DE PRESĂ - 30.04.2010 În legătură cu cerințele prevăzute de H.G. nr. 365/2010 privind sprijinul financiar acordat producătorilor de lapte grav afectați de criză

»Citeste tot articolul

Stiri

E.ON este alături de sinistraţii din Dorohoi

Autor:  
Publicat: 04-07-2010
Video (0)   Foto (1)   Comentarii (0)   Vizualizari (5957)  

E.ON este alături de sinistraţii din Dorohoi

Câteva zeci de voluntari din cadrul Grupului E.ON participă în această perioadă în municipiul Dorohoi pentru îndepărtarea efectelor inundaţiilor şi sprijinirea persoanelor aflate în nevoie. Acţiunea se realizează în colaborare cu autorităţile locale. In zilele următoare, voluntarii E.ON vor fi prezenţi în continuare în municipiul Dorohoi pentru a acorda ajutor şi pentru a realiza donaţii.

Angajaţii E.ON s-au oferit voluntari pentru a participa la acţiuni de ajutorare în zonele afectate de inundaţii, acţiuni care au demarat sâmbătă 3 iulie a.c. şi se desfăşoară în această perioadă în municipiul Dorohoi, din judeţul Botoşani. Sunt implicaţi câţiva zeci de angajati din Iaşi, Bacău, Botoşani şi Suceava, care în colaborare cu autorităţile locale din Dorohoi lucrează la îndepărtarea nămolului din casele şi gospodăriile inundate, la evacuarea lucrurilor din locuinţele aflate în pericol de prăbuşire şi asigură consilierea persoanelor care mai locuiesc în locuinţele afectate, cu privire la utilizarea în siguranţă a instalaţiilor de energie electrică şi gaze naturale.

Tot în această perioadă grea încercată, Grupul E.ON vine în întâmpinarea solicitării Primăriei Dorohoi cu bunuri şi produse ce sunt necesare pe termen scurt: saltele, pături, cearşafuri, perne şi produse igienico-sanitare (detergent, dezinfectant, săpun, prosoape etc.). Aceste produse vor fi livrate la începutul săptămânii viitoare.

Grupul E.ON este conştient că rezolvarea efectelor unor astfel de evenimente ce depăşesc capacitatea umană de rezistenţă nu este doar în responsabilitatea statului. A interveni şi a întreprinde fapte ce pot să redreseze de îndată situaţia sunt obligatorii şi depind de fiecare entitate. De aceea, Grupul E.ON România a informat Ministerul Administraţiei şi Internelor privind deschiderea companiei noastre pentru a colabora cu autorităţile, colaborare care să conducă la implicarea concretă în comunităţile afectate din Moldova şi care să aibă rezultate imediate pentru redresare problemelor cu care se confruntă populaţia.

 

 Implicarea E.ON în ajutorarea comunităţilor afectate de inundaţii se înscrie în politica de responsabilitate corporatistă a Grupului şi reprezintă o dovadă a faptului că suntem un grup de companii responsabile faţă de comunităţile în care activăm şi din care facem parte.

Şi în anul 2008, după inundaţiile devastatoare care au afectat judeţul Suceava, Grupul E.ON a fost alături de locuitorii din satul Sadău, comuna Brodina, construind o şcoală nouă pentru copiii din comunitate. Şcoala veche a fost grav afectată, reprezentând un pericol pentru copiii şi pentru cadrele didactice.

 
Departament Relaţii Publice şi Comunicare
E.ON România

 

 

 

 

 

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.