COMUNICAT DE PRESĂ - 07.05.2010

COMUNICAT DE PRESĂ - 07.05.2010 Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) – Centrul Județean Botoșani informează că de la lansarea campaniei SAPS 2010, au fost depuse 31.084 de cereri pentru suprafața de circa 107.315.

»Citeste tot articolul

Stiri

Dig de solidaritate - Criza nu ne poate saraci de bunul cel mai scump: UMANITATEA!

Autor:  
Publicat: 04-07-2010
Video (0)   Foto (1)   Comentarii (0)   Vizualizari (2277)  

Dig de solidaritate - Criza nu ne poate saraci de bunul cel mai scump: UMANITATEA!

Bunicii, fratii si verisorii nostri au nevoie de ajutor! In timp ce noi privim inundatiile la televizor, ei dorm cu spaima, se trezesc in apa, plang tacut, cu lacrimi inghitite cu lacomie de ploile care nu mai contenesc. Mii de oameni, a caror viata s-a transformat in chin, intind mainile spre noi. Sunt oameni demni, nu cer nimic, dar le este sete, foame, frig, iar pana la iarna trebuie sa ridice alti pereti, dupa ce o viata intreaga au muncit pentru o gospodarie decenta.

Sa trecem dincolo de sticla televizorului, de imaginile din ziare, de stirile oficiale. Ei sunt mult mai aproape de noi decat ne imaginam. Trebuie sa fim multi, sa ridicam digul de solidaritate care ii poate salva!

Solidaritatea comunitatii in fata calamitatilor naturale este principalul mijloc prin care sinistratii pot reusi sa isi recapete speranta intr-o viata normala.

Oameni simpli, firme si autoritati fac tot posibilul sa stranga fonduri si obiecte de stricta necesitate (alimente, haine) pentru victimele inundatiilor.

O astfel de initiativa, pentru a veni in sprijinul victimelor inundatiilor atat pe cont propriu, cat si impreuna cu tine, este si www.solidaritate.botosani.ro

O campanie initiata de Asociatia Pro Botosani si WebEmotion, carora li s-au alaturat pana acum Crucea Rosie Botosani, CityNet, Agentia de Publicitate Boardmedia, Stiri.Botosani.Ro, Live.Botosani.Ro, ICE IT Solutions, Botosaneanul.ro, Radio Kiss FM si Magic FM. Dorim ca numarul celor ce pot sprijini aceasta campanie sa creasca, pentru a putea ajuta cat mai multi din semenii nostri.

"Asociatia Pro Botosani, prin statut, doreste sa promoveze si sa conserve valorile botosanene. Cum nu exista valoare mai importanta decat cea umana, membrii asociatiei sunt si vor fi alaturi de botosanenii din localitatile devastate de inundatii prin infiintarea unui cont de ajutorare, cont in care asociatia a virat 1000 RON. Informatiile privitoare la donatii, precum si cele referitoare la folosirea banilor, se vor regasi pe site, cetatenii fiind rugati chiar sa ofere informatii in legatura cu situatiile urgente, cazuri grave unde se impune interventia rapida. In aceasta situatie nu conteaza cine ajuta, cum si prin ce canale. Important este sa ajutam, sa ne implicam. Acelor oameni li s-au luat trecutul, munca, amintirile, viata! O rugaciune si un gand bun poate fi un bun inceput. O paine care prisoseste, un litru de ulei sau o patura care nu ne mai trebuie in casa pot fi duse la centrele de colectare afisate pe site. Sa nu lasam notiunea de "criza" care ne guverneaza acum viata sa ne saraceasca de cel mai important atribut al nostru: umanitatea", transmite Madalina Tudosie, presedintele Asociatiei Pro Botosani.

INTRA ACUM PE www.solidaritate.botosani.ro SI AFLA CUM POTI AJUTA! 
 

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.