COMUNICAT APIA BOTOSANI - 16 februarie 2010: Bani pentru fermieri!

COMUNICAT APIA BOTOSANI - 16 februarie 2010: Bani pentru fermieri!

APIA informează că în data de 14.02.2011 a fost efectuată plata celei de-a treia tranşe de plăţi naţionale directe complementare aferente anului 2010 în sectorul zootehnic, fermierilor care au accesat credite bancare pentru finanţarea capitalului de lucru.

Pe total tara, tranşa totalizează 56.621.509,35 lei,...

»Citeste tot articolul

Avertizari

Case inundate la Flamanzi si Tudora!

Autor:  
Publicat: 28-06-2010
Video (0)   Foto (0)   Comentarii (0)   Vizualizari (2021)  

Inspectoratul Judetean pentru Situatii de Urgenta Botosani a fost solicitat sa intervina pentru a evacua apa din curtile si locuintele oamenilor din orasul Flamanzi si satele apartinatoare, precum si din comuna Tudora. Primarul orasului Flamanzi a precizat ca este afectat si drumul european care strabate localitatea.

Situatia este mai critica in orasul Flamanzi, unde sunt inundate peste 125 de case,  apele provenind din raul Miletin si paraul Tulbura. Oamenii au scos din case bunurile si si-au salvat animalele, urmand a se adaposti peste noapte la vecini si rude.

La Tudora, se pare ca sunt afectate doar trei gospodarii, si doar dintr-o casa s-a impus  evacuarea bunurilor.

"La ora actuala avem peste 125 de case inundate. Situatia o monitorizam, avem mai multe puncte unde s-au produs aceste inundatii, avem o situatie in localitatea Prisacan, unde s-a evitat inundarea a trei case printr-un baraj de saci de nisip, avem sase persoane care stau acolo, inclusiv viceprimarul. La Chitoveni nu sunt inundate case, dar raul Miletin este in crestere si avem oameni care monitorizeaza si acel punct. Avem chiar in orasul Flamanzi pe zona drumul european, cele mai multe case fiind inundate aici de paraul Tulbura", a declarat Constantin Pitorac, primarul orasului Flamanzi.

Sursa: www.stiri.botosani.ro

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.