Decizii de incetarea contractelor de management la APIA Botosani!

Decizii de incetarea contractelor de management la APIA Botosani! Agentia de Plati si Interventii pentru Agricultura a ramas cu un singur director interimar, pana la organziarea concursului, dupa ce Ministerul Agriculturii a emis decizii de incetare a contractului de management si decizii de trecere pe vechile functii pentru cei doi directori ai institutiei...

»Citeste tot articolul

Avertizari

Măsuri speciale pentru protecţia cetăţenilor, animalelor şi bunurilor din localităţile de pe lunca Prutului

Autor:  
Publicat: 28-06-2010
Video (0)   Foto (1)   Comentarii (0)   Vizualizari (1877)  

Măsuri speciale pentru protecţia cetăţenilor, animalelor şi bunurilor din localităţile de pe lunca Prutului

Râul Prut măsura astăzi, 27 iunie 2010, ora 15.00, la intrarea în ţară (localitatea Oroftiana), cu 50 cm peste cota de pericol. Valoarea este în creştere cu 4 cm faţă de ora precendentă. La Rădăuţi Prut, la ora 15.00, potrivit măsurătorilor efectuate de Sistemul de Gospodărire a Apelor Botoşani, cota de atenţie a fost depăşită cu 106 cm, fiind în creştere. Până la cota de inundaţie mai sunt 14 cm.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Botoşani, împreună cu autorităţile locale, informează populaţia despre riscul inundaţiilor şi desfăşoară acţiuni de protejare a locuinţelor şi bunurilor.

Un echipaj al I.S.U. Botoşani participă, alături de membrii Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă Coşula, la evaluarea pagubelor produse în satele Pădureni şi Coşula, comuna Coşula, ca urmare a inundaţiilor înregistrate sâmbătă seară. Persoanele evacuate din satele Pădureni şi Coşula s-au întors la locuinţele personale încă de noaptea trecută.
 
 

Compartimentul Informare şi Relaţii Publice al I.S.U. Botoşani
 

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.