Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA), Centrul Judetean Botosani informează că în baza RegulamentuluiCE 776/2012, începând cu 16 octombrie, va autoriza la plată avansul de 50% din sprijinul pe suprafata acordat din fonduri europen

 

De acest avans vor beneficia toţi fermierii pentru care s-a finalizat verificarea condiţiilor de eligibilitate în conformitate cu articolul 20 din Regulamentul (CE) nr. 73/2009.

Plăţile în cadrul Campaniei SAPS 2012 se vor face la cursul de schimb de 4,5383 lei pentru un euro, stabilit de către Banca Centrală Europeană în data de...

»Citeste tot articolul

Avertizari

Măsuri speciale pentru protecţia cetăţenilor, animalelor şi bunurilor din localităţile de pe lunca Prutului

Autor:  
Publicat: 28-06-2010
Video (0)   Foto (1)   Comentarii (0)   Vizualizari (1930)  

Măsuri speciale pentru protecţia cetăţenilor, animalelor şi bunurilor din localităţile de pe lunca Prutului

Râul Prut măsura astăzi, 27 iunie 2010, ora 15.00, la intrarea în ţară (localitatea Oroftiana), cu 50 cm peste cota de pericol. Valoarea este în creştere cu 4 cm faţă de ora precendentă. La Rădăuţi Prut, la ora 15.00, potrivit măsurătorilor efectuate de Sistemul de Gospodărire a Apelor Botoşani, cota de atenţie a fost depăşită cu 106 cm, fiind în creştere. Până la cota de inundaţie mai sunt 14 cm.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Botoşani, împreună cu autorităţile locale, informează populaţia despre riscul inundaţiilor şi desfăşoară acţiuni de protejare a locuinţelor şi bunurilor.

Un echipaj al I.S.U. Botoşani participă, alături de membrii Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă Coşula, la evaluarea pagubelor produse în satele Pădureni şi Coşula, comuna Coşula, ca urmare a inundaţiilor înregistrate sâmbătă seară. Persoanele evacuate din satele Pădureni şi Coşula s-au întors la locuinţele personale încă de noaptea trecută.
 
 

Compartimentul Informare şi Relaţii Publice al I.S.U. Botoşani
 

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.