APIA Botosani: In atentia fermierilor

APIA Botosani: In atentia fermierilor  

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura ( APIA ) – Centrul Judetean Botosani, reaminteste beneficiariilor ca, pana la data de 15 octombrie 2012 inclusiv, se pot depune cererile de solicitare a ajutorului specific acordat pentru imbunatatirea calitatii produselor agricole in sectorul de agricultura ecologica.

Potrivit HG nr. 759 / 2010 cu...

»Citeste tot articolul

Stiri

Ecaterina Andronescu la Conferinta Judeteana a PSD Botosani: "Dati un semnal de maxima modernitate, fiind transmisa pe internet!"

Autor:  
Publicat: 28-06-2010
Video (0)   Foto (1)   Comentarii (0)   Vizualizari (2458)  

Ecaterina Andronescu la Conferinta Judeteana a PSD Botosani:
Ecaterina Andronescu

Ecaterina Andronescu a fost impresionata de faptul ca social-democratii botosaneni au decis ca lucrarile Conferintei Judetene PSD Botosani sa fie transmise in direct pe internet, apreciind ca este pentru prima cand o organizatie judeteana da dovada de maxima transparenta.

"Nu pot sa nu apreciez ca astazi conferinta dumneavoastra da un semnal de maxima modernitate, Conferinta Judeteana fiind transmisa pe internet. Cred ca e prima data cand asistam la o conferinta care are transparenta, toti cei care doresc sa auda cum se vorbeste in organizatia PSD Botosani pot sa vada acest lucru chiar stand acasa. Acest lucru e de toata lauda si de toate aplauzele", a apreciat, in plenul Conferintei Judetene a SD Botosani, Ecaterina Andronescu.

Conferinta Judeteana a fost  transmisa in direct pe internet de www.live.botosani.ro, inregistrarea evenimentului fiind disponibila ulterior pe pagina portalului.

Totodata, Ecaterina Andronescu a felicitat organizatia de la Botosani pentru rezultatele obtinute la alegerile prezidentiale. "Va multumesc pentru modul in care ati castigat alegerile prezidentiale. Ati stiut sa va organizati echipa si sa dati coeziune echipei, sa aratati adevaratul potential al judetului Botosani. De aceea meritati toate multumirile noastre", a incheiat Ecaterina Andronescu. 

Sursa: www.stiri.botosani.ro

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.