COMUNICAT DE PRESĂ - 15.04.2010

COMUNICAT DE PRESĂ - 15.04.2010 Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) – Centrul Județean Botoșani informează că de la lansarea campaniei SAPS 2010, au fost depuse 16.663 de cereri pentru suprafața de circa 52.223 ha.

»Citeste tot articolul

Stiri

ASTAZI - Trei candidati pentru functia de presedinte al PSD Botosani!

Autor:  
Publicat: 27-06-2010
Video (0)   Foto (1)   Comentarii (0)   Vizualizari (2332)  

ASTAZI - Trei candidati pentru functia de presedinte al PSD Botosani!

Victor Ponta si Gheorghe Nichita sunt asteptati astazi la Botosani, la Conferinta Judeteana a PSD, in cadrul careia se va alege presedintele organizatiei botosanene. Evenimentul are loc la Teatrul Mihai Eminescu, incepand cu ora 10.00, fiind transmis in direct pe internet, de Live.Botosani.Ro.

Potrivit presedintelui PSD, Gheorghe Marcu, la Conferinta Judeteana vor participa in jur de 500 de delegati care au drept de vot pentru alegerea unui nou presedinte al PSD.

Pentru functia de presedinte al organizatiei judetene s-au inscris in cursa trei candidati: actualul presedinte - senatorul Gheorghe Marcu, Mihai Balta, precum si Ioan Domonco, din Dorohoi. Lupta se anunta a fi stransa intre primii doi candidati, desi primul pleaca din pozitia de favorit, el beneficiind de avantajul mandatului pe care inca il detine. 
 

Sursa: www.stiri.botosani.ro

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.