COMUNCAT DE PRESA APIA BOTOSANI, 17 ianuarie 2011 - In atentia producatorilor agricoli - ajutoare financiare

COMUNCAT DE PRESA APIA BOTOSANI, 17 ianuarie 2011 - In atentia producatorilor agricoli - ajutoare financiare

A.P.I.A. BOTOSANI anunţă că în conformitate cu HG 756/2010, se acordă ajutor financiar producătorilor agricoli pentru primele de asigurare aferente poliţelor de asigurare încheiate cu societăţile de asigurare-reasigurare, după cum urmează:

a) poliţele prevăd acoperirea pierderilor cauzate de fenomene...

»Citeste tot articolul

Comunicate Consiliul Judetean Botosani

Elena Udrea a aprobat un credit pentru modernizarea drumului Botosani-Vorona

Autor:  
Publicat: 24-06-2010
Video (0)   Foto (1)   Comentarii (0)   Vizualizari (2322)  

Elena Udrea a aprobat un credit pentru modernizarea drumului Botosani-Vorona

Disperarea voronenilor cauzată de starea proasta a drumului judeţean ce le traversează comuna ar putea lua sfârşit în acest an, informează Biroul de Presa al Consiliului Judeţean Botoşani. În ultima sa vizita la Bucureşti, preşedintele Consiliului Judeţean Botosani, Mihai Ţâbuleac, a obţinut de la ministrul Dezvoltarii Regionale şi Locuinţei, Elena Udrea, un credit de angajament în valoare de 10 milioane de lei, pe programul guvernamental HG 577/1997, sectiunea modernizare drumuri de interes local si judetean. Valoarea acoperă aproape în totalitate lucrările proiectate pentru modernizarea drumului judetean ce a ajuns să deterioreze inclusiv locuinţele limitrofe. 
 
Situatia este cu atât mai îmbucurătoare pentru voroneni, cu cât constructorul câştigător al licitaţiei pentru modernizare si-a exprimat dorinta de a executa lucrările chiar daca banii vor fi încasaţi în 2011, creditul de angajament funcţionand ca o garanţie pentru Consiliul Judeţean. 
 
"Această lucrare este o prioritate de grad zero si a avut parte de prea multe amânări. De aceea, această mână de ajutor este o binecuvântare pentru cei direct afectaţi. Am promis ca vom rezolva necazul oamenilor, iar acum avem şanse s-o facem", a declarat Mihai Ţâbuleac, preşedintele Consiliului Judetean Botosani.

Problemele voronenilor au apărut după ce drumul judetean ce traversează comuna a devenit din ce în ce mai deteriorat, afectat de maşinile de mare tonaj care tranzitează comuna. Degradarea acestui tronson de drum a atras şi efecte negative asupra structurii caselor din apropiere. Ajunsi la disperare, voronenii au făcut inclusiv un zid uman pentru blocarea traficului, iar presedintele Consiliului Judetean le-a promis acestora ca va face tot posibilul pentru rezolvarea acestei probleme.     

Biroul de presa al C.J. Botosani

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.