COMUNICAT DE PRESA APIA - 29.06.2010: Fermierii care detin terenuri inundate trebuie sa anunte dezastrul in termen de 10 zile lucratoare!

COMUNICAT DE PRESA APIA - 29.06.2010: Fermierii care detin terenuri inundate trebuie sa anunte dezastrul in termen de 10 zile lucratoare! În atenția fermierilor ale căror culturi au fost afectate de inundații, în special din raza comunelor Șendriceni, Hilișeu-Horia, Pomârla, Vârfu Câmpului, Ibănești, George Enescu, Cândești, precum și a orașelor Flămânzi și Dorohoi! Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) reaminteşte fermierilor care au depus cereri...

»Citeste tot articolul

Stiri

Conferinta Judeteana PSD Botosani in direct pe www.Live.Botosani.Ro

Autor:  
Publicat: 23-06-2010
Video (0)   Foto (1)   Comentarii (0)   Vizualizari (2643)  

Conferinta Judeteana PSD Botosani in direct pe www.Live.Botosani.Ro
Alegeri in PSD Botosani

Live.Botosani.Ro va transmite in direct Conferinta Organizatiei Judetene a PSD Botosani - 27 iunie 2010, incepand cu ora 11:00, de la Teatrul Mihai Emienscu Botosani

www.stiri.botosani.ro :

Pentru Conferinta Judeteana a PSD, de pe data de 27 iunie, care va avea loc la Teatrul Mihai Eminescu Botosani, cand va fi ales noul presedinte al Organizatiei Judetene PSD, sunt asteptati sa ajunga la Botosani atat presedintele social-democratior, Victor Ponta, cat si secretarul general Liviu Dragnea, vicepresedintele Gheorghe Nichita, persoane care au confirmat deja prezenta la Botosani, fiind posibil sa ajunga si Adrian Nastase.

Potrivit presedintelui PSD, Gheorghe Marcu, la Conferinta Judeteana vor participa 490 de delegati care au drept de vot pentru alegerea unui nou presedinte al PSD, pana in prezent fiind inscrisi 2 contracandidati pentru actualul sef al PSD Botosani: Mihai Balta si Ioan Domonco.

 

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.