Decizii de incetarea contractelor de management la APIA Botosani!

Decizii de incetarea contractelor de management la APIA Botosani! Agentia de Plati si Interventii pentru Agricultura a ramas cu un singur director interimar, pana la organziarea concursului, dupa ce Ministerul Agriculturii a emis decizii de incetare a contractului de management si decizii de trecere pe vechile functii pentru cei doi directori ai institutiei...

»Citeste tot articolul

Informatii

Programul CASA VERDE va începe pe 1 iulie 2010

Autor:  
Publicat: 23-06-2010
Video (0)   Foto (1)   Comentarii (0)   Vizualizari (3825)  

Programul CASA VERDE va începe pe 1 iulie 2010

Conform Dispoziţiei nr. 379/21.06.2010 emisă de Preşedintele Administraţiei Fondului pentru Mediu, sesiunea de depunere a proiectelor în cadrul Programului CASA VERDE pentru persoane fizice va începe pe 1 iulie 2010.

Suma totală alocată pentru această sesiune este de 110.000 mii lei, iar judeţului Botoşani i-a fost repartizată suma de 2.297.486 lei.

Pe site-ul www.afm.ro sunt publicate modelele de "cerere de finanţare nerambursabilă", care trebuie completată prin tehnoredactare computerizată, şi "Declaraţia pe proprie răspundere", documente incluse în dosarul de finanţare pe care solicitanţii trebuie să-l depună la APM Botoşani.

Toate informaţiile şi documentele necesare în cadrul acestui program sunt disponibile şi la sediul APM Botoşani.

Reamintim că acest program finanţează instalarea următoarelor tipuri de sisteme de încălzire: panouri solare (6000 lei), pompe de căldură (8000 lei) şi instalaţii de producere a energiei termice pe bază de peleţi, brichete, tocătură lemnoasă, etc (6000 lei).

DIRECTOR EXECUTIV APM BOTOSANI,
ing.Sorin Grindei

 

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.