Comunicat de presa APIA - 24.06.2010 : Control la cererile de finantare depuse de crescatorii de animale!

Comunicat de presa APIA - 24.06.2010 : Control la cererile de finantare depuse de crescatorii de animale! Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) -  Centrul Județean Botoșani efectuează controlul administrativ pentru toate cele 1.747 de cereri depuse de crescătorii de ovine/caprine şi un control la faţa locului, respectiv supracontrol, pentru 165 de exploataţii pentru care s-a solicitat Plata Naţională Directă Complementară (CNDP).

Astfel,...

»Citeste tot articolul

Evenimente

Primaria Pomarla invita botosanenii la Hram!

Autor:  
Publicat: 23-06-2010
Video (0)   Foto (1)   Comentarii (0)   Vizualizari (4441)  

Primaria Pomarla invita botosanenii la Hram!
Biserica Tuturos Sfintilor, Pomarla

 Duminica, 30 mai 2010, comuna Pomarla imbraca straie de sarbatoare cu ocazia Hramului Bisericii Tuturor Sfintilor.

"Consiliul Local Pomarla a transmis invitatii mai multor interpreti de muzica populara traditionala specifica zonei, cat si unor ansambluri de dansuri populare. Manifestarile vor fi organizate in centrul comunei, intre orele 13.00 - 19.00. Tot aici vor fi amplasate componente ale Parcului de distractii Lichiardopol", a transmis Dumitru Chelariu, primarul comunei Pomarla.

Totodata, Dumitru Chelariu a lansat o invitatie tuturor botosanenilor, in special celor legati de comuna Pomirla, sa participe la manifestari.

Biserica cu Hramul Tuturor Sfintilor, din Pomarla, mai este cunoscuta sub denumirea BIserica Basota. Lacasul a fost ridicat intre anii 1810-1813 si a fost refacuta in 1859, de boierul  Anastasie Basota.

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.