COMUNICAT DE PRESA APIA BOTOSANI, 8 octombrie 2010 - In atentia crescatorilor de bovine

COMUNICAT DE PRESA APIA BOTOSANI, 8 octombrie 2010 - In atentia crescatorilor de bovine Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) anunţă că, în perioada 01 – 30 octombrie 2010, crescătorii de bovine, atât persoane fizice cât şi juridice, pot solicita Plata Naţionala Directă Complementară pentru sectorul zootehnie.Pentru a beneficia de prima pe exploataţie pentru bovine, producătorul trebuie să îndeplinească...

»Citeste tot articolul

Comunicate A.P.I.A.

Decizii de incetarea contractelor de management la APIA Botosani!

Autor:  
Publicat: 23-06-2010
Video (0)   Foto (1)   Comentarii (0)   Vizualizari (5192)  

Decizii de incetarea contractelor de management la APIA Botosani!

Agentia de Plati si Interventii pentru Agricultura a ramas cu un singur director interimar, pana la organziarea concursului, dupa ce Ministerul Agriculturii a emis decizii de incetare a contractului de management si decizii de trecere pe vechile functii pentru cei doi directori ai institutiei, Ioan Constantin, directorul coordonator, si Dinu Hremniuc directorul adjunct. In prezent, APIA este condusa de acelasi director, Ioan Constantin, dar care acum are statut de director interimar, pana la organizarea concursului pentru functiile de directori.

"La toate institutiile subordonate Ministerului Agriculturii au venit decizii de incetarea contractului de management, decizie de trecere inapoi pe vechile functii. Am primit pe data de 1 iunie decizia pentru delegarea de competente pentru coordonarea activitatii institutiei, pana la organizarea concursului. Nu cred ca mai revine pe functia de director domnul Ovidiu Epuras, deocamdata nu stiu nimic", a spus Ioan Constantin.

Decizia de incetare a contractului de management pentru directorul adjunct Dinu Hremniuc a venit cu data de 31 mai, postul ramanand astfel liber. Directorul interimar de la APIA a precizat ca a facut deja o propunere la Bucuresti pentru ca un alt angajat a institutiei sa ocupe functia de director adjunct interimar.

"Propunerea noastra, pe care am facut-o noi catre APIA centrala, pentru directorul adjunct interimar, este domnul Constantin Bulgaru, care este functionar public din cadrul institutiei", a adaugat Constantin.

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.