COMUNICAT APIA BOTOSANI - 30 mai 2011 : Crescatorii de animale pot solicita vizarea cererilor de solicitare a primei pe cap de animal!

COMUNICAT APIA BOTOSANI - 30 mai 2011 : Crescatorii de animale pot solicita vizarea cererilor de solicitare a primei pe cap de animal!

In baza prevederilor OMADR nr. 108/2011 si a Adresei APIA Bucuresti nr. 17784 / 27.05 2011 privind stabilirea modului de implementare, a conditiilor specifice si a criteriilor de eligibilitate pentru aplicarea schemelor de plati nationale directe complementare in sectorul zootehnic la speciile ovine/caprine, in acord cu reglementarile comunitare in domeniu,...

»Citeste tot articolul

Stiri

Primariile, consiliile judetene si companiile nationale trebuie sa publice cheltuielile online!

Autor:  
Publicat: 24-06-2010
Video (0)   Foto (0)   Comentarii (0)   Vizualizari (2511)  

 Presedintele Traian Basescu a cerut duminica, la Snagov, ca toate ordinele de plata si facturile primariilor, consiliilor judetene, regiilor autonome si companiilor nationale sa fie afisate pe paginile web ale institutiilor, pentru o "transparenta maxima" a cheltuielilor, potrivit unor surse.

Solicitarea vine dupa ce, in urma cu cateva saptamani, seful statului a cerut ca toate veniturile salariale din ministere si din agentiile guvernamentale sa fie afisate pe paginile de internet ale institutiilor.

Presedintele Traian Basescu, premierul Emil Boc, o parte dintre membrii Cabinetului, parlamentari si eurodeputati din PD-L s-au reunit duminica la Snagov.

Conform ziare.com, intalnirea a avut loc dupa ce motiunea de cenzura a fost respinsa in Parlament, la inceputul acestei saptamani. O sedinta informala asemanatoare a mai avut loc in urma cu doua saptamani.

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.