COMUNICAT DE PRESA APIA BOTOSANI, 18 ianuarie 2011 - ajutoare acordate producatorilor de lapte din zonele defavorizate

COMUNICAT DE PRESA APIA BOTOSANI, 18 ianuarie 2011 - ajutoare acordate producatorilor de lapte din zonele defavorizate

Agentia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură – Centrul Judeţean Botoşani reaminteşte că termenul limită pentru “Ajutorul specific acordat pentru producătorii de lapte de vacă din zonele defavorizate” şi “Ajutorul specific pentru îmbunătăţirea calităţii produselor agricole...

»Citeste tot articolul

Stiri

Primariile, consiliile judetene si companiile nationale trebuie sa publice cheltuielile online!

Autor:  
Publicat: 24-06-2010
Video (0)   Foto (0)   Comentarii (0)   Vizualizari (2462)  

 Presedintele Traian Basescu a cerut duminica, la Snagov, ca toate ordinele de plata si facturile primariilor, consiliilor judetene, regiilor autonome si companiilor nationale sa fie afisate pe paginile web ale institutiilor, pentru o "transparenta maxima" a cheltuielilor, potrivit unor surse.

Solicitarea vine dupa ce, in urma cu cateva saptamani, seful statului a cerut ca toate veniturile salariale din ministere si din agentiile guvernamentale sa fie afisate pe paginile de internet ale institutiilor.

Presedintele Traian Basescu, premierul Emil Boc, o parte dintre membrii Cabinetului, parlamentari si eurodeputati din PD-L s-au reunit duminica la Snagov.

Conform ziare.com, intalnirea a avut loc dupa ce motiunea de cenzura a fost respinsa in Parlament, la inceputul acestei saptamani. O sedinta informala asemanatoare a mai avut loc in urma cu doua saptamani.

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.