COMUNICAT APIA BOTOSANI - 14. februarie 2011: In atentia fermierilor!

COMUNICAT APIA BOTOSANI - 14. februarie 2011: In atentia fermierilor!

Centrul Local A.P.I.A. Botosani anunţă pe toţi fermierii din Municipiul Botosani ca miercuri, 16 februarie a.c., va avea loc sedinta de informare cu privire la termenele si modalitatea de depunere a cererilor de plata in cadrul masurilor/schemelor de sprijin pe suprafata  - CAMPANIA  SAPS 2011.

Totodata, fermierii vor fi informati si...

»Citeste tot articolul

Stiri

Elena Udrea a aprobat un credit pentru modernizarea drumului Botosani-Vorona

Autor:  
Publicat: 23-06-2010
Video (0)   Foto (1)   Comentarii (0)   Vizualizari (2148)  

Elena Udrea a aprobat un credit pentru modernizarea drumului Botosani-Vorona
Disperati, voronenii au blocat in mai multe randuri drumul!

Disperarea voronenilor cauzată de starea proasta a drumului judeţean ce le traversează comuna ar putea lua sfârşit în acest an, informează Biroul de Presa al Consiliului Judeţean Botoşani. În ultima sa vizita la Bucureşti, preşedintrele Consiliului Judeţean Botosani, Mihai Ţâbuleac, a obţinut de la ministrul Dezvoltarii Regionale şi Locuinţei, Elena Udrea, un credit de angajament în valoare de 10 milioane de lei, pe programul guvernamental HG 577/1997, sectiunea modernizare drumuri de interes local si judetean. Valoarea acoperă aproape în totalitate lucrările proiectate pentru modernizarea drumului judetean ce a ajuns să deterioreze inclusiv locuinţele limitrofe. 
 
Situatia este cu atât mai îmbucurătoare pentru voroneni, cu cât constructorul câştigător al licitaţiei pentru modernizare si-a exprimat dorinta de a executa lucrările chiar daca banii vor fi încasaţi în 2011, creditul de angajament funcţionand ca o garanţie pentru Consiliul Judeţean. 
 
"Această lucrare este o prioritate de grad zero si a avut parte de prea multe amânări. De aceea, această mână de ajutor este o binecuvântare pentru cei direct afectaţi. Am promis ca vom rezolva necazul oamenilor, iar acum avem şanse s-o facem", a declarat Mihai Ţâbuleac, preşedintele Consiliului Judetean Botosani.

Problemele voronenilor au apărut după ce drumul judetean ce traversează comuna a devenit din ce în ce mai deteriorat, afectat de maşinile de mare tonaj care tranzitează comuna. Degradarea acestui tronson de drum a atras şi efecte negative asupra structurii caselor din apropiere. Ajunsi la disperare, voronenii au făcut inclusiv un zid uman pentru blocarea traficului, iar presedintele Consiliului Judetean le-a promis acestora ca va face tot posibilul pentru rezolvarea acestei probleme.     

Biroul de presa al C.J. Botosani

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.