Comunicat de presa APIA - 24.06.2010 : Control la cererile de finantare depuse de crescatorii de animale!

Comunicat de presa APIA - 24.06.2010 : Control la cererile de finantare depuse de crescatorii de animale! Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) -  Centrul Județean Botoșani efectuează controlul administrativ pentru toate cele 1.747 de cereri depuse de crescătorii de ovine/caprine şi un control la faţa locului, respectiv supracontrol, pentru 165 de exploataţii pentru care s-a solicitat Plata Naţională Directă Complementară (CNDP).

Astfel,...

»Citeste tot articolul

Stiri

A aparut Ghidul de finantare al Programului CASA VERDE pentru persoane fizice

Autor:  
Publicat: 23-06-2010
Video (0)   Foto (0)   Comentarii (0)   Vizualizari (2107)  

Agentia pentru Protectia Mediului Botosani informeaza ca vineri, 18 iunie 2010, a fost publicat in Monitorul Oficial Ordinul nr. 950/17 iunie 2010 pentru aprobarea Ghidului de finantare a programului privind instalarea sistemelor de încălzire care utilizează energie regenerabilă, inclusive înlocuirea sau completarea sistemelor clasice de încălzire.

Acest program este destinat exclusiv persoanelor fizice şi finanţeazăinstalarea următoarelor tipuri de sisteme de încâlzire: panouri solare (6000 lei), pompe de căldură (8000 lei) şi instalaţii de producere a energiei termice pe bază de peleţi, brichete, tocătură lemnoasă, etc (6000 lei).

Dosarul de finanţare se depune la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului la deschiderea sesiunii de depunere a dosarelor, care se stabileşte prin dispoziţie a Preşedintelui Administraţiei Fondului pentru Mediu în perioada următoare.

Dosarul de finanţare va cuprinde:
-cererea de finantare nerambursabilă:
-declaraţia pe proprie răspundere a solicitantului:
-copie după actul de identitate al solicitantului;
-extras de carte funciară care să ateste drepul de proprietate/coproprietate al solicitantului asupra imobilului în care se va realiza proiectul, în original, sau autorizaţie de construire emisă solicitantului, în copie legalizată pentru imobilele aflate în construcţie, valabile la data depunerii ;
-certificat de atestare fiscală privind plata obligaţiilor la bugetul local, în original, valabil la data depunerii dosarului de finanţare, eliberat de către organele competente de pe raza cărora îşi are domiciliul solicitantul;
-adeverinţă privind existenţa contului bancar al solicitantului finanţării, emisă de o bancă comercială, în original;
-un plic


Dosarul de finanţare se depune personal la sediul APM Botoşani. 
Relaţii suplimentare se pot obţine de la APM Botoşani, b-dul Mihai Eminescu nr. 44, sau la nr. de telefon 0231.54136

DIRECTOR APM BOTOSANI,
ing.Sorin Grindei

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.