COMUNICAT DE PRESA APIA BOTOSANI - 14.07.2010: In atentia beneficiarilor pentru care a fost emis acordul prealabil pentru motorina cu acciza redusa!

COMUNICAT DE PRESA APIA BOTOSANI - 14.07.2010: In atentia beneficiarilor pentru care a fost emis acordul prealabil pentru motorina cu acciza redusa! Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) anunţă că beneficiarii pentru care a fost emis acordul prealabil pentru motorina cu acciză redusă trebuie să depună, la Centrele Judeţene APIA, cererea trimestrială, până la data de 31 iulie 2010.

Cererea se depune până la finele lunii următoare trimestrului pentru care se solicită...

»Citeste tot articolul

Stiri

A aparut Ghidul de finantare al Programului CASA VERDE pentru persoane fizice

Autor:  
Publicat: 23-06-2010
Video (0)   Foto (0)   Comentarii (0)   Vizualizari (2041)  

Agentia pentru Protectia Mediului Botosani informeaza ca vineri, 18 iunie 2010, a fost publicat in Monitorul Oficial Ordinul nr. 950/17 iunie 2010 pentru aprobarea Ghidului de finantare a programului privind instalarea sistemelor de încălzire care utilizează energie regenerabilă, inclusive înlocuirea sau completarea sistemelor clasice de încălzire.

Acest program este destinat exclusiv persoanelor fizice şi finanţeazăinstalarea următoarelor tipuri de sisteme de încâlzire: panouri solare (6000 lei), pompe de căldură (8000 lei) şi instalaţii de producere a energiei termice pe bază de peleţi, brichete, tocătură lemnoasă, etc (6000 lei).

Dosarul de finanţare se depune la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului la deschiderea sesiunii de depunere a dosarelor, care se stabileşte prin dispoziţie a Preşedintelui Administraţiei Fondului pentru Mediu în perioada următoare.

Dosarul de finanţare va cuprinde:
-cererea de finantare nerambursabilă:
-declaraţia pe proprie răspundere a solicitantului:
-copie după actul de identitate al solicitantului;
-extras de carte funciară care să ateste drepul de proprietate/coproprietate al solicitantului asupra imobilului în care se va realiza proiectul, în original, sau autorizaţie de construire emisă solicitantului, în copie legalizată pentru imobilele aflate în construcţie, valabile la data depunerii ;
-certificat de atestare fiscală privind plata obligaţiilor la bugetul local, în original, valabil la data depunerii dosarului de finanţare, eliberat de către organele competente de pe raza cărora îşi are domiciliul solicitantul;
-adeverinţă privind existenţa contului bancar al solicitantului finanţării, emisă de o bancă comercială, în original;
-un plic


Dosarul de finanţare se depune personal la sediul APM Botoşani. 
Relaţii suplimentare se pot obţine de la APM Botoşani, b-dul Mihai Eminescu nr. 44, sau la nr. de telefon 0231.54136

DIRECTOR APM BOTOSANI,
ing.Sorin Grindei

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.