COMUNCAT DE PRESA APIA BOTOSANI, 17 ianuarie 2011 - In atentia producatorilor agricoli - ajutoare financiare

COMUNCAT DE PRESA APIA BOTOSANI, 17 ianuarie 2011 - In atentia producatorilor agricoli - ajutoare financiare

A.P.I.A. BOTOSANI anunţă că în conformitate cu HG 756/2010, se acordă ajutor financiar producătorilor agricoli pentru primele de asigurare aferente poliţelor de asigurare încheiate cu societăţile de asigurare-reasigurare, după cum urmează:

a) poliţele prevăd acoperirea pierderilor cauzate de fenomene...

»Citeste tot articolul

Stiri

48 de salarii pentru fiecare postas concediat

Autor:  
Publicat: 23-06-2010
Video (0)   Foto (0)   Comentarii (0)   Vizualizari (2033)  

Posta Romana acorda 48 de salarii compensatorii la fiecare concediere, iar cei 1.800 de angajati ai Societatii Nationale de Radiocomunicatii au la dispozitie 500 de masini.

Afirmatiile apartin chiar unui ministru din Cabinetul Boc, Kelemen Hunor, care a declarat sambata, la Cluj, ca economiile mari la buget nu se fac prin restructurarea Guvernului, ci prin reducerea altor cheltuieli, el oferind drept exemplu Societatea Nationala de Radiocomunicatii, unde la trei angajati exista o masina.

Potrivit ministrului Culturii si Patrimoniului National, daca un angajat al Postei Romane e dat afara el primeste 48 de salarii compensatorii.

"Remanierea nu o consider o problema cheie. Nu in structura Guvernului este problema, ci la ministere se afla miza atunci cand vorbim de economii la buget. Acum, ca sunt 13, 14 sau 8 ministere, acest lucru ar insemna o economie minima pentru ca e vorba de salariul a 2, 3 sau 10 persoane.

Insa mai mare e risipa in agentii. Va dau un exemplu: la Societatea Nationala de Radiocomunicatii lucreaza 1.800 de persoane si sunt 500 de masini - este descurajant. La Posta Romana exista un asemenea contract colectiv de munca incat la concediere se acorda 48 de salarii compensatorii - este incredibil - si au sporul de fidelitate pe care il primesc pentru ca merg la serviciu", a afirmat Kelemen, citat de ziare.com.

In opinia sa, agentiile si societatile de stat sunt cele ale caror functionare trebuie regandita, aceasta fiind o sursa de economie la bugetul de stat.

Kelemen a mai spus ca o comasare a portofoliilor Culturii si Educatiei ar duce la o subfinantare a domeniului pe care il administreaza.

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.