COMUNICAT DE PRESA APIA BOTOSANI, 26 octombrie 2010 : In atentia crescatorilor de bovine

COMUNICAT DE PRESA APIA BOTOSANI, 26 octombrie 2010 : In atentia crescatorilor de bovine

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) anunta ca in perioada 01-26 Octombrie 2010 crescatorii de bovine au depus un numar de 9847 cereri pentru 56346 capete, solicitind subventii conform OMADR 215/2010.

Fata de anul 2009 cand au fost depuse un nr. de 12687 cereri, procentul de depunere a cererilor este de 77.61%.

...

»Citeste tot articolul

Stiri

Directorul Scolii Lisna, schimbat din functie fara sa semneze vreun act!

Autor:  
Publicat: 23-06-2010
Video (0)   Foto (1)   Comentarii (0)   Vizualizari (3631)  

Directorul Scolii Lisna, schimbat din functie fara sa semneze vreun act!
Invatator Ioan Rotaru

 Invatatorul Ioan Rotaru, de la Scoala Lisna, din comuna Suharau, a povestit vineri, intr-o conferinta de presa a Partidului Social Democrat, cum a fost inlaturat din functia de conducere a Scolii Lisna, unde a fost director din anul 1993 si pana de Sarbatoarea Bunei Vestiri, cand a primit vestea ca va fi schimbat din functie, ceea ce s-a si intamplat, insa fara sa se fi semnat vreun act din partea fostului director.

"Pedelistii merg peste tot in judet si schimba tot ce se poate schimba, au trecut si pe la mine, eu am fost director la Scoala Lisna, au venit de Buna Vestire, cinci oameni in timpul unei ore de clasa, in frunte cu deputatul Stelica Strugaru, inspectorul scolar Gheorghe Carmocanu, directorul de la CCD, ca sa ma anunte ca ma schimba. Am fost foarte compatibil si pentru asta platesc acum, nu am venit sa ma plang, pentru ca mi-am dat cuvantul de onoare ca daca vom fi la guvernare, mie nu-mi mai trebuie functia asta. Nu am semnat niciun act, mi s-a adus doar la cunostinta ca nu mai sunt director si cu asta basta", a declarat Ioan Rotaru, invatator la Scoala Lisna.

 

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.