COMUNICAT DE PRESĂ - 20.04.2010

COMUNICAT DE PRESĂ - 20.04.2010 Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) – Centrul Judeţean Botoşani informează că de la lansarea campaniei SAPS 2010, au fost depuse 20.284 de cereri pentru suprafaţa de circa 64.128 ha.

»Citeste tot articolul

Stiri

Directorul Scolii Lisna, schimbat din functie fara sa semneze vreun act!

Autor:  
Publicat: 23-06-2010
Video (0)   Foto (1)   Comentarii (0)   Vizualizari (3768)  

Directorul Scolii Lisna, schimbat din functie fara sa semneze vreun act!
Invatator Ioan Rotaru

 Invatatorul Ioan Rotaru, de la Scoala Lisna, din comuna Suharau, a povestit vineri, intr-o conferinta de presa a Partidului Social Democrat, cum a fost inlaturat din functia de conducere a Scolii Lisna, unde a fost director din anul 1993 si pana de Sarbatoarea Bunei Vestiri, cand a primit vestea ca va fi schimbat din functie, ceea ce s-a si intamplat, insa fara sa se fi semnat vreun act din partea fostului director.

"Pedelistii merg peste tot in judet si schimba tot ce se poate schimba, au trecut si pe la mine, eu am fost director la Scoala Lisna, au venit de Buna Vestire, cinci oameni in timpul unei ore de clasa, in frunte cu deputatul Stelica Strugaru, inspectorul scolar Gheorghe Carmocanu, directorul de la CCD, ca sa ma anunte ca ma schimba. Am fost foarte compatibil si pentru asta platesc acum, nu am venit sa ma plang, pentru ca mi-am dat cuvantul de onoare ca daca vom fi la guvernare, mie nu-mi mai trebuie functia asta. Nu am semnat niciun act, mi s-a adus doar la cunostinta ca nu mai sunt director si cu asta basta", a declarat Ioan Rotaru, invatator la Scoala Lisna.

 

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.