APIA Botosani: In atentia crescatorilor de bovine

APIA Botosani: In atentia crescatorilor de bovine  Conform Ordinului MADR 920/10 septembrie 2013 pentru stabilirea noului mod de implementare, a condiţiilor specifice, a criteriilor de eligibilitate şi a termenilor de referinţă pentru aplicarea schemelor de plăţi naţionale directe complementare în...

»Citeste tot articolul

Stiri

Concerte gratuite sustinute in judet de Orchestra Rapsozii Botosanilor!

Autor:  
Publicat: 23-06-2010
Video (0)   Foto (1)   Comentarii (0)   Vizualizari (3231)  

Concerte gratuite sustinute in judet de Orchestra Rapsozii Botosanilor!

Vicepresedintele Consiliului Judetean, Catalina Lupascu, a propus presedintelui CJ, care a si acceptat, ca Orchestra Populara Rapsozii Botosanilor sa sustina, incepand cu luna iulie, concerte gratuite in judet, fiind vorba despre o stategie de marketing pentru atragerea botosanenilor la urmatoarele spectacole ale Orchestrei condusa de Ioan Cobala.

"Ne propunem ca din luna iulie, avand in vedere ca acum lucram la program, ca Rapsozii Botosanilor sa sustina un concert gratis in fiecare localitate a judetului, acolo unde localitatea are o echipa de dansuri populare, cu siguranta spectacolul va fi mult mai complet. Ne dorim sa facem acest lucru, avand in vedere ca Orchestra, ca si celelalte institutii, este platita din bani publici si este firesc ca intr-o perioada de criza, cand vedem ca din pacate oamenii nu mai au bani sa dea pe spectacole, ca Orchestra sa organizeze activitati culturale in folosul tuturor botosanenilor", a spus Catalina Lupascu, vicepresedintele CJ. 

Pentru comunitatile unde exista camine culturale utilizabile, spectacolele se vor programa in perioada de toamna, iar acolo unde nu exista camine culturale spectacolele se vor desfasura in aer liber.

"Domnul Cobala sustine aceasta propunere pentru ca si joia trecuta a fost un spectacol si, din lipsa de spectatori si din imposibilitatea de a plati actorii, nu s-a sustinut, au fost vandute foarte putine bilete", a adaugat Catalina Lupascu.

Sursa: www.stiri.botosani.ro

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.