COMUNICAT DE PRESĂ - 29.04.2010

COMUNICAT DE PRESĂ - 29.04.2010 Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) – Centrul Județean Botoșani anunţă că, în perioada 28 aprilie - 31 mai 2010, crescătorii de ovine/caprine pot solicita Plata Naţională Directă Complementară pentru sectorul zootehnie.

»Citeste tot articolul

Stiri

Autor:  
Publicat: 23-06-2010
Video (0)   Foto (1)   Comentarii (0)   Vizualizari (1988)  

Consumul exagerat de apă al botoşănenilor din mediul rural, precum şi întreruperile de energie electrică din ultimile zile au făcut ca locuitorii din sudul judeţului să rămână fără apă la robinete, se arată într-un comunicat remis redacţiei de SC Apa Grup SA Botoşani.

Pentru a asigura cantitatea de apă de strictă necesitate, conducerea staţiei de tratare de la Cătămărăşti a realizat un program de furnizare alternativ pentru zonele Copălău şi Flămânzi.

Astfel, în zilele de luni, miercuri şi vineri, între orele 22.00 şi 5.00 se va furniza apă pentru locuitorii din Copălău, iar marţea, joia şi sâmbăta celor din Flămânzi. Duminica, fiind zi nelucrătoare, se va încerca furnizarea în ambele zone. Programul de alimentare va fi respectat atât cât vor dura temperaturile exterioare crescute, informează Apa Grup. 

Conducerea SC Apa Grup SA face un apel către toţi locuitorii din mediul rural pentru folosirea apei de la robinete doar în scopuri menajere.

"Aş vrea ca botoşănenii din aceste zone să ştie că daca folosesc apa pentru activităţi agricole, alţi locuitori ai judeţului, situaţi mai departe de rezervoarele de apă, nu au nici cu ce se spăla sau face mâncare", a declarat Stelian Dumitrescu, directorul de exploatare al SC Apa Grup SA Botoşani. 

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.