COMUNICAT DE PRESĂ - 20.04.2010

COMUNICAT DE PRESĂ - 20.04.2010 Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) – Centrul Judeţean Botoşani informează că de la lansarea campaniei SAPS 2010, au fost depuse 20.284 de cereri pentru suprafaţa de circa 64.128 ha.

»Citeste tot articolul

Stiri

Proiecte europene in valoare de aproape 20 milioane euro pentru opt comune din judet!

Autor:  
Publicat: 23-06-2010
Video (0)   Foto (1)   Comentarii (0)   Vizualizari (2321)  

Proiecte europene in valoare de aproape 20 milioane euro pentru opt comune din judet!
Proiecte europene in valoare de aproape 20 milioane euro pentru opt comune din judet!
Foto: WEB EMOTION

Miercuri, la Institutia Prefectului au fost semnate contractele de finantare pentru opt proiecte europene din comunele Manoleasa, Mihalaseni, Vlasinesti, Pomarla, George, Enescu, Cristinesti, Cordareni si Concesti, in prezenta prefectului Cristian Roman, a reprezentantilor Agentiei Regionale de Plati si Dezvoltare Rurala si Pescuit Iasi si a directorului Oficiului Judetean de Plati si Dezvoltare Rurala si Pescuit Botosani.

Aceste proiecte au fost depuse pentru modernizarea drumurilor comunale, alimentari cu apa si canalizari, modernizarea caminelor culturale, construirea de gradinite, de centre de zi after school, precum si alte proiecte.

"La nivelul Directiei de Finante exista o unitate care monitorizeaza si reglementeaza achizitiile publice pentru aceste proiecte. Exista si in cadrul Regionalei Iasi un serviciu specializat care avizeaza un serviciu monitorizat de Uniunea Europeana", a precizat Cristian Roman, prefectul judetului Botosani.

Sursa: www.stiri.botosani.ro 

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.