COMUNICAT DE PRESA APIA BOTOSANI - În atenția producătorilor de lapte de vacă din zonele defavorizate

COMUNICAT DE PRESA APIA BOTOSANI - În atenția producătorilor de lapte de vacă din zonele defavorizate

Conform criteriilor de delimitare a Zonelor Defavorizate de Condiții Naturale Specifice, în județul Botoșani, au fost declarate ca fiind zone defavorizate arealele comunelor: HLIPICENI, LUNCA și RĂUSENI.

1.Condiţiile  de eligibilitate
Beneficiarii,  trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiţii:
...

»Citeste tot articolul

Stiri

Prins conducând un tractor neîmatriculat

Autor:  
Publicat: 14-02-2013
Video (0)   Foto (1)   Comentarii (1)   Vizualizari (2931)  

Prins conducând un tractor neîmatriculat

În data de 12 februarie, în jurul orei 14.20, poliţiştii din cadrul Postului de Poliție Răchiți, în timp ce executau serviciul de patrulare pe DJ 296 A, în satul Roșiori, l-au surprins în flagrant pe R. Constantin, de 45 ani, din comuna Roma, în timp ce conducea un tractor cu o o remorcă de tip platformă.

Cu această ocazie s-a stabilit că atât tractorul cât și remorca nu sunt înmatriculate sau înregistrate pentru a circula pe drumurile publice.

În cauză poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau tramvai, neînmatriculat sau neînregistrat și tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate.

Sursa: Stiri.Botosani.Ro

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Ionut.simi
    2013-07-07 12:59
    Raspunde
    1.Lasati-l sa traiask si el

    Sant altii chear si politisti si umla beti la volan la aia mai conteaza k au autov inmatriculat?politia in loc sa-mai dea sansa sa castige o paine io ia si pe aia kre o are

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.