Comunicat de presa APIA - 24.06.2010 : Control la cererile de finantare depuse de crescatorii de animale!

Comunicat de presa APIA - 24.06.2010 : Control la cererile de finantare depuse de crescatorii de animale! Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) -  Centrul Județean Botoșani efectuează controlul administrativ pentru toate cele 1.747 de cereri depuse de crescătorii de ovine/caprine şi un control la faţa locului, respectiv supracontrol, pentru 165 de exploataţii pentru care s-a solicitat Plata Naţională Directă Complementară (CNDP).

Astfel,...

»Citeste tot articolul

Stiri

Prins conducând un tractor neîmatriculat

Autor:  
Publicat: 14-02-2013
Video (0)   Foto (1)   Comentarii (1)   Vizualizari (3052)  

Prins conducând un tractor neîmatriculat

În data de 12 februarie, în jurul orei 14.20, poliţiştii din cadrul Postului de Poliție Răchiți, în timp ce executau serviciul de patrulare pe DJ 296 A, în satul Roșiori, l-au surprins în flagrant pe R. Constantin, de 45 ani, din comuna Roma, în timp ce conducea un tractor cu o o remorcă de tip platformă.

Cu această ocazie s-a stabilit că atât tractorul cât și remorca nu sunt înmatriculate sau înregistrate pentru a circula pe drumurile publice.

În cauză poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau tramvai, neînmatriculat sau neînregistrat și tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate.

Sursa: Stiri.Botosani.Ro

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Ionut.simi
    2013-07-07 12:59
    Raspunde
    1.Lasati-l sa traiask si el

    Sant altii chear si politisti si umla beti la volan la aia mai conteaza k au autov inmatriculat?politia in loc sa-mai dea sansa sa castige o paine io ia si pe aia kre o are

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.